Facebook kullanıcılarından Rica |
|
|
#1 |
|
VANDETTA
|
Facebook kullanıcılarından RicaFacebook kullanıcılarından Rica Facebook uzerinden Hz Muhammed (s a v )'e hakaretler yagdıran bir grup kurulmus bu grubu kapatmak icin asagıda belirtilenleri yapın![]() ![]() ![]() 1 Aşağıdaki linke tıklayıp (ya da linki kopyala yaparak yeni bir explorer sayfasının adres çubuğuna yapıştırarak açın) grubun sayfasını açın: konuya hassasiyet göstermeniz gereken gruba giriş için tıklayın 2 Sol en alttaki "Report Group" ''(Grubu Şikayet Et)'' linkine tıklayın![]() 3 ''Reason'' ''(Sebep)'' kutusunda ''Attacks individual or group" ''(Bir gruba ya da kişiye saldırı)'' seçin![]() 4 "Additional Comments" ''(Ek Bilgi)'' kısmına şunu kopyala yapıştır yapın:''Insulting The Great Leader of us!'' 5 ''Submit'' ''(Gönder)'' butonuna basın ve gönderin NE KADAR ÇOK KİŞİ BUNU YAPARSA GRUP O KADAR ÇABUK KAPATILIR! İLGİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER ![]() ![]() !
Cevap : Facebook kullanıcılarından Rica |
|
|
#2 |
|
GöKKuŞaĞı
|
Cevap : Facebook kullanıcılarından RicaBu güzel konu için ne kadar teşekkür etsem azdır heral Bana düşeni yaptım Umarım en yakın zamanda kapatılır Müslümanlığı yok etmek için ellerinden geleni yapıyorlar Gerek peygamberimize(s a v) saldırarak gerek Allaha(c c):S İnsan da hiç mi Allah korkusu olmaz ya bu kadar mı kalpleri karardı
|
|
#3 |
|
Kim O
|
Cevap : Facebook kullanıcılarından RicaReport Group nerde yazıyor arkadaşım ben bulamadım konu için sağol onlar cehennemde cezalarını mutlaka çekecektir |
|
|
|
#4 | |
|
VANDETTA
|
Cevap : Facebook kullanıcılarından RicaAlıntı:
![]() ![]()
|
|
|
|
|
#5 |
|
Kim O
|
Cevap : Facebook kullanıcılarından Ricaüye olmadığımda gözükmüyor herhalde neyse konu için teşekkür ederim bu gibi siteleri saten sevmiyorum Allah be ![]() ![]() ![]() versin Peygamberimize saygısızlık inşallah en kısa zamanda kapatılır
|
|
|
|
#6 |
|
KRDNZ
|
Cevap : Facebook kullanıcılarından RicaFacebook'ta üyeliğim yok fakat maille daha fazla kişiye göndererek görevimi yaptığımı düşünüyorum Konu için teşekkürler
|
|
|
|
#7 |
|
urban8387
|
Cevap : Facebook kullanıcılarından Ricamsn deki bütün arkadaşlarımıza email olarak atalım atalım arkadaşlar bu konuyu dikkat çektigin teşekkürler kardeş
|
|
|
|
#8 |
|
dejavu2009
|
Cevap : Facebook kullanıcılarından RicaFacebook kullanmıyorum ama bu grup çabuk kapatılırsa o kadar iyi olur ![]() ![]()
|
|
#9 |
|
stormq
|
Cevap : Facebook kullanıcılarından RicaThank you for your report ![]() An administrator will review your request and take appropriate action Please note that you will not receive a notification about any action taken as a result of this report We apologize for any inconvenience this may cause![]() For more information about our abuse policies, click here ![]() Is this your copyrighted content? ben rapor ettim, inşallah en kısa zamanda kapatılır
|
|
|
|