ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Protesto Ediyorum !... (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=391)
-   -   Facebook kullanıcılarından Rica (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=59406)

VANDETTA 11-15-2008 09:16 PM

Facebook kullanıcılarından Rica

Facebook kullanıcılarından Rica Facebook uzerinden Hz. Muhammed (s.a.v.)'e hakaretler yagdıran bir grup kurulmus. bu grubu kapatmak icin asagıda belirtilenleri yapın...

1. Aşağıdaki linke tıklayıp (ya da linki kopyala yaparak yeni bir explorer sayfasının adres çubuğuna yapıştırarak açın) grubun sayfasını açın:

konuya hassasiyet göstermeniz gereken gruba giriş için tıklayın

2. Sol en alttaki "Report Group" ''(Grubu Şikayet Et)'' linkine tıklayın.

3. ''Reason'' ''(Sebep)'' kutusunda ''Attacks individual or group" ''(Bir gruba ya da kişiye saldırı)'' seçin.

4. "Additional Comments" ''(Ek Bilgi)'' kısmına şunu kopyala yapıştır yapın:

''Insulting The Great Leader of us!''

5. ''Submit'' ''(Gönder)'' butonuna basın ve gönderin.

NE KADAR ÇOK KİŞİ BUNU YAPARSA GRUP O KADAR ÇABUK KAPATILIR! İLGİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER...!

GöKKuŞaĞı 11-15-2008 11:30 PM

Cevap : Facebook kullanıcılarından Rica

Bu güzel konu için ne kadar teşekkür etsem azdır heral.Bana düşeni yaptım.Umarım en yakın zamanda kapatılır.Müslümanlığı yok etmek için ellerinden geleni yapıyorlar.Gerek peygamberimize(s.a.v) saldırarak gerek Allaha(c.c):S İnsan da hiç mi Allah korkusu olmaz ya bu kadar mı kalpleri karardı.

Kim O 11-16-2008 11:24 AM

Report Group nerde yazıyor arkadaşım ben bulamadım konu için sağol onlar cehennemde cezalarını mutlaka çekecektir

VANDETTA 11-16-2008 11:33 AM

Alıntı:

Kim O tafarından gönderildi (Mesaj 246282)
Report Group nerde yazıyor arkadaşım ben bulamadım konu için sağol onlar cehennemde cezalarını mutlaka çekecektir

Üye iseniz görebileceğiniz bir seçenek,ayrıca facebooku türkçe kullanıyorsanız sayfanın yine sol alt tarafında gurubu şikayet et butonu var ona tıklayıp 'ınsultingThe Great Leader of us' satırını ek bilgi bölümüne yapıştırmanız yeterli...

Kim O 11-16-2008 11:46 AM

üye olmadığımda gözükmüyor herhalde neyse konu için teşekkür ederim bu gibi siteleri saten sevmiyorum Allah be.... versin Peygamberimize saygısızlık inşallah en kısa zamanda kapatılır

KRDNZ 11-16-2008 01:44 PM

Facebook'ta üyeliğim yok fakat maille daha fazla kişiye göndererek görevimi yaptığımı düşünüyorum. Konu için teşekkürler.

urban8387 11-16-2008 03:31 PM

msn deki bütün arkadaşlarımıza email olarak atalım atalım arkadaşlar.bu konuyu dikkat çektigin teşekkürler kardeş.

dejavu2009 11-20-2008 01:56 AM

Facebook kullanmıyorum ama bu grup çabuk kapatılırsa o kadar iyi olur...

stormq 12-18-2008 12:34 AM

Thank you for your report.

An administrator will review your request and take appropriate action. Please note that you will not receive a notification about any action taken as a result of this report. We apologize for any inconvenience this may cause.

For more information about our abuse policies, click here.
Is this your copyrighted content?

ben rapor ettim, inşallah en kısa zamanda kapatılır.