![]() |
Okuyun Çok Etkileyici |
![]() |
![]() |
#1 |
puslu
|
![]() Okuyun Çok Etkileyici> Bu olay, Marmara Universitesi Ingiliz Dili ve >Edebiyatı >Bolumu'nu 1993 yilinda bitiren Dilek isimli bir kizin basindan >gecmis ![]() >(Boyle anlatiliyor, soyadi yok) Dilek bir gun okuldan cikmis, >durakta >minibus bekliyomus ![]() ![]() >kizin onune >bir araba yanasmis ![]() >anlamayin n >olur ![]() ![]() >gelin ben sizi >uygun bi yere kadar birakayim" demis ![]() >tereddut etmis ama >cocugun iyi niyetine inanmis ve arabaya binmis ![]() >filan etmisler >Hoslanmislar birbirlerinden ![]() >evinize >birakayim ![]() >etmis tabii > Sohbet iyice koyulasmis ![]() ![]() ![]() ![]() > Kizin evine gelmisler, bu arada telefon degis >tokusu >yapmayi da ihmal etmemisler ![]() ![]() >hafta her >telefon caldiginda yuregi hop etmis, "Ay benimki mi ariyor?" >diye telefona >kosmus ![]() ![]() >cocugu aramaya >karar vermis, "Belki numarami kaybetmistir, n'olucak ki ben >arasam" >deyip kandirmis kendini ![]() >acmis ![]() >teyze, bizim cocugun annesiymis ve hickira hickira, oglunun >geçen hafta >perşembe gecesi trafik kazasinda öldüğünü soylemis ![]() >Anlattiklarindan Dilek >anlamis ki, cocuk onu biraktiktan 5 dakika sonra yapmis >kazayi ![]() >eve birakmasaydi ![]() >kendini suclamaya >baslamis ![]() >almis, "En >azindan bassagligina gideyim bari" diye dusunmus ![]() > Ziyaret aglamakli ve de yasli gecmis ![]() >vakti >geldiginde iyice havaya giren kiz, "Bana oglunuzdan bi hatira >verir >misiniz? Onu gercekten cok sevmistim" demis ![]() >iceriye >gitmis, dondugunde elinde cocugun kaza gunu uzerinde olan >gomlek varmis ![]() >ustelik de hala kanlar icindeymis gomlek ![]() >olmus, gomlegin >niye saklandigi ! ve niye ona verildigi anlamsizligina ragmen >yine de >kadini kiramayip almis kanli gomlegi ![]() >isi gomlegi >yikayip utulemek olmus ![]() >aglamis ![]() >Onu ben oldurdum, onu ben oldurdum" diye tekrar ediyomus >kendi kendine >Artik aglamaktan bitap dustugunde gomlegi yastiginin altina >koymus ve >yatmis ![]() > Sabah uyandiginda kendini daha iyi >hissediyomus ![]() >yastigi kaldirdiginda bir de gormus ki gomlek yine kanlar >icinde ![]() >Inanamamis bu duruma ![]() >yikayamadim" diyerek >yeniden yikamis gomlegi ![]() >yokmus >gomlekte, yine kanlar icindeymis ![]() >girdigi ruhsal >cokuntunun de etkisiyle bir hocaya gitmeye karar vermis ![]() >basina gelen >olayi mantiksal olarak bir turlu aciklayamiyormus ![]() > Cevresinden edindigi bilgiyle degerli bir insan >olan Riza >hocayi bulup olayi basindan sonuna anlatmis ![]() >uzun dualar >okuduktan sonra Dilek' e gomlegi neyle yikadigini sormus ![]() >Dilek de tam >iki kez deterjanla yikadigini, ilk basta gomlegin >temizlendigini fakat >sabah tekrar kanlar icinde oldugunu aglayarak anlatmis ![]() >duyan Riza >hocanin gozleri faltasi gibi acilmis ve ellerini Dilegin >kafasina >dokundurarak sorunun cozumunu soylemis: > "A benim salak kizim, hic normal deterjanla kan lekesi çıkar >mi? > > > Hem renkli hem de renksiz camasirlarinda ARİEL >kullanmalisin!" > hehehehehe ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
feyza
|
![]() :))gerçekten sinir bozucuu ama super ya çok güzel bityo aslında böle hazin bi hikaye |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
J_TERRY
|
![]() ya pulu nerden buluyon boyle seylerı allah ii ligini versın
|