![]() |
Başliksiz Özel Bir Şiir ( Bana Ait ) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Başliksiz Özel Bir Şiir ( Bana Ait )bir gun daha eksildi ömrumuzden ![]() ![]() ![]() bir yaprak daha neydi böylesine değişen değişmesi gereken artık hiç bir sey yetmiyor taşımıyor düşüncelerimi kelimeler,cumleler ![]() ![]() ![]() sığmıyor dizelere sığamıyor ![]() ![]() ![]() gelmiyor bir türlü içimden seni anlatmaya yarayan şiirler, kifayetsiz kalıyor dizeler düşünüyorum gecenin karanlığı belirince usul usul ![]() ![]() ![]() ne olabilir beni böylesine değiştiren diye? tam o an bölunuyor gecenin sessizliği sanki bana "dsünme artık" dercesine ![]() ![]() ![]() kızarcasına cakıyor şimşekler birer birer ve ve süzülüyor yagmur damlaları buharına adını yazdıgım penceremin üzerine dalıyor gözlerim derinlere ![]() ![]() ![]() izliyor ve dinliyorum gecenin karanlıgına eşlik eden yagmurun sesini, bana her dinledigimde seni hatırlatan o ezginin eşliğinde ![]() ![]() ![]() umarım begenirsiniz ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Başliksiz Özel Bir Şiir ( Bana Ait ) |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Başliksiz Özel Bir Şiir ( Bana Ait )AyLinCe Nickli Üyeden Alıntı bir gun daha eksildi ömrumuzden ![]() ![]() ![]() bir yaprak daha neydi böylesine değişen değişmesi gereken artık hiç bir sey yetmiyor taşımıyor düşüncelerimi kelimeler,cumleler ![]() ![]() ![]() sığmıyor dizelere sığamıyor ![]() ![]() ![]() gelmiyor bir türlü içimden seni anlatmaya yarayan şiirler, kifayetsiz kalıyor dizeler düşünüyorum gecenin karanlığı belirince usul usul ![]() ![]() ![]() ne olabilir beni böylesine değiştiren diye? tam o an bölunuyor gecenin sessizliği sanki bana "dsünme artık" dercesine ![]() ![]() ![]() kızarcasına cakıyor şimşekler birer birer ve ve süzülüyor yagmur damlaları buharına adını yazdıgım penceremin üzerine dalıyor gözlerim derinlere ![]() ![]() ![]() izliyor ve dinliyorum gecenin karanlıgına eşlik eden yagmurun sesini, bana her dinledigimde seni hatırlatan o ezginin eşliğinde ![]() ![]() ![]() umarım begenirsiniz ![]() ![]() ![]() HeLaL oLsun Canım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|