![]() |
Başliksiz Özel Bir Şiir ( Bana Ait )
bir gun daha eksildi ömrumuzden... bir yaprak daha neydi böylesine değişen değişmesi gereken artık hiç bir sey yetmiyor taşımıyor düşüncelerimi kelimeler,cumleler... sığmıyor dizelere sığamıyor... gelmiyor bir türlü içimden seni anlatmaya yarayan şiirler, kifayetsiz kalıyor dizeler düşünüyorum gecenin karanlığı belirince usul usul... ne olabilir beni böylesine değiştiren diye? tam o an bölunuyor gecenin sessizliği sanki bana "dsünme artık" dercesine... kızarcasına cakıyor şimşekler birer birer ve ve süzülüyor yagmur damlaları buharına adını yazdıgım penceremin üzerine dalıyor gözlerim derinlere... izliyor ve dinliyorum gecenin karanlıgına eşlik eden yagmurun sesini, bana her dinledigimde seni hatırlatan o ezginin eşliğinde... umarım begenirsiniz... |
Başliksiz Özel Bir Şiir ( Bana Ait )
AyLinCe Nickli Üyeden Alıntı bir gun daha eksildi ömrumuzden... bir yaprak daha neydi böylesine değişen değişmesi gereken artık hiç bir sey yetmiyor taşımıyor düşüncelerimi kelimeler,cumleler... sığmıyor dizelere sığamıyor... gelmiyor bir türlü içimden seni anlatmaya yarayan şiirler, kifayetsiz kalıyor dizeler düşünüyorum gecenin karanlığı belirince usul usul... ne olabilir beni böylesine değiştiren diye? tam o an bölunuyor gecenin sessizliği sanki bana "dsünme artık" dercesine... kızarcasına cakıyor şimşekler birer birer ve ve süzülüyor yagmur damlaları buharına adını yazdıgım penceremin üzerine dalıyor gözlerim derinlere... izliyor ve dinliyorum gecenin karanlıgına eşlik eden yagmurun sesini, bana her dinledigimde seni hatırlatan o ezginin eşliğinde... umarım begenirsiniz... HeLaL oLsun Canım... emeGine Sağlık... |