![]() |
Türkmen Kebabı Tarifi - Türkmen Kebabı Yapılışı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Türkmen Kebabı Tarifi - Türkmen Kebabı YapılışıTürkmen Kebabı Tarifi - Türkmen Kebabı Yapılışı - Türkmen Kebabı Nasıl Yapılır? Malzemeler: 4 adet tavuk göğüs 1 su bardağı erişte 2 tatlı kaşığı bitkisel margarin 1 adet orta boy kuru soğan (halka şeklinde doğranmış) 4 adet yeşil soğan (uzun uzun doğranmış) 2 adet kırmızı biber (ince ince kıyılmış) 2 adet yeşil biber 1 çay kaşığı hardal 2 yemek kaşığı soya sosu 2 su bardağı su Yapılışı: Öncelikle ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|