![]() |
Şişperek Çorbası Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Şişperek Çorbası TarifiHatay yöresine özgü ![]() ![]() ![]() Şişperek Çorbası Malzemeleri: • 1 çay bardağı pilavlık bulgur • 500 gr un • 2 küçük bağ soğan • 250 gr kıyma • yarım bağ maydanoz • Tuz • Kırmızı pul biber ![]() ![]() • 3 yemek kaşığı pirinç • 2 kase tuzlu yoğurt İç Mantının Hazırlanışı: 1 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 2 ![]() ![]() ![]() ![]() 3 ![]() ![]() 4 ![]() ![]() ![]() Şişperek Çorbası Yapılışı: 1 ![]() ![]() ![]() ![]() 2 ![]() ![]() ![]() Alıntı ![]() |
![]() |
![]() |
|