Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
cin, mutfağından

Çin Mutfağından

Eski 08-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Çin Mutfağından





ETLİ PIRASA ( 4 kişilik )

Malzemeler :

1/2 kgkuzu kuşbaşı
1/2 kg pırasa
4 çorba kaşığı soya sosu
3 çorba kaşığı sek şarap
2 çorba kaşığı sıvıyağ
1 çorba kaşığı şeker
2 diş dövülmüş sarımsak
Tuz

Hazırlanışı :

Genişçe bir tavaya yağı koyarak sarımsaklar pembeleşinceye kadar kavurun

Kuşbaşı eti tavaya atarak renk değiştirinceye kadar karıştırarak pişirin

Kuşbaşı doğradığınız pırasaları da ilave edip 3 dakika kavurun

Geri kalan malzemeyi ekleyip 3 dakika daha kavurunVe servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.