![]() |
Çin Mutfağından
ETLİ PIRASA ( 4 kişilik ) Malzemeler : . 1/2 kg.kuzu kuşbaşı . 1/2 kg. pırasa . 4 çorba kaşığı soya sosu . 3 çorba kaşığı sek şarap . 2 çorba kaşığı sıvıyağ . 1 çorba kaşığı şeker . 2 diş dövülmüş sarımsak . Tuz Hazırlanışı : Genişçe bir tavaya yağı koyarak sarımsaklar pembeleşinceye kadar kavurun. Kuşbaşı eti tavaya atarak renk değiştirinceye kadar karıştırarak pişirin. Kuşbaşı doğradığınız pırasaları da ilave edip 3 dakika kavurun. Geri kalan malzemeyi ekleyip 3 dakika daha kavurun.Ve servis yapın |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.