![]() |
İtalyan Mutfagindan Panna Cotta |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İtalyan Mutfagindan Panna Cotta![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Malzemeler: (4 kişilik) 750 ml ![]() 1 tatlı kaşığı vanilya 75 gram toz şeker 1 adet limonun soyulmuş kabuğu 5 adet yaprak jelatin 250 gram kayısı 1 tatlı kaşığı toz şeker 1 yemek kaşığı limonun suyu 100 ml ![]() 100 ml ![]() Hazırlanışı: Kremşantiyi vanilya ![]() ![]() ![]() ![]() Jelatini soğuk suda ıslatın ![]() ![]() 4 sufle kabının içini soğuk suyla çalkalayın ![]() ![]() Kayısı sosu için kayısıların kabuklarını soyun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kalıpları ters çevirip tabaklara alın ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|