Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Kebap, Köfte & Et Yemekleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
anlatım, köfte, tarifiresimli, türlü

Türlü Köfte Tarifi(Resimli Anlatım)

Eski 08-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Türlü Köfte Tarifi(Resimli Anlatım)

Malzemeler:
Patates
Patlıcan
Tavuk kanat
Kıyma
Baharat
Tuz

Yapılışı:
İsteğe göre baharatlar ve tuz eklenerek kıymamız yoğurulup köftelerimiz hazırlanır
Patatesler soyulup dilimlenirPatlacanda alacalı soyulup kebaplık doğranırTavuk kanatları ve patatesler baharatlanıp karıştırılarak fırın tepsisine alınırTepsinin üstüne hazırladığımız köftelerde dizilirKöftelerin bir kısmı patlıcanların arasına dizilip kürdana batırılır ve folyoya sarılıp tepsinin üstüne koyarak hepsi birlikte fırınlanırYemeğimiz kızarana kadar pişirildikten sonra servis tabağına alınarak servise sunulur
Afiyet olsun

Alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com