Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
abanuş, tarifi, yapılışı

Abanuş Tarifi - Abanuş Yapılışı

Eski 08-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Abanuş Tarifi - Abanuş Yapılışı





Abanuş Tarifi - Abanuş Yapılışı - Abanuş Nasıl Yapılır?

MALZEME:

Patlıcan 4 adet
Kuşbaşı et 200 gr
Sivri biber 2-3 adet
Tereyağı 2 çorba kaşığı
Domates 3 adet
Sarmısak 3-4 diş

YAPILIŞI:

Sivribiber domates ve patlıcanları yumuşayıncaya kadar közde pişirin Kabukları soyun Ekmek tahtasının üzerinde bir bıçak yardımıyla küçük küçük doğrayın sarmısakları dövün Karabiberle beraber önceden hazırladığınız patlıcanlı karışımın içine karıştırın Tuzunu ayarlayın Servis tabağına alın 200 gr Kuşbaşı eti bir tavada 2 çorba kaşığı tereyağında

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.