![]() |
Abanuş Tarifi - Abanuş Yapılışı
Abanuş Tarifi - Abanuş Yapılışı - Abanuş Nasıl Yapılır? MALZEME: Patlıcan 4 adet Kuşbaşı et 200 gr. Sivri biber 2-3 adet Tereyağı 2 çorba kaşığı Domates 3 adet Sarmısak 3-4 diş YAPILIŞI: Sivribiber domates ve patlıcanları yumuşayıncaya kadar közde pişirin. Kabukları soyun. Ekmek tahtasının üzerinde bir bıçak yardımıyla küçük küçük doğrayın sarmısakları dövün. Karabiberle beraber önceden hazırladığınız patlıcanlı karışımın içine karıştırın. Tuzunu ayarlayın. Servis tabağına alın. 200 gr. Kuşbaşı eti bir tavada 2 çorba kaşığı tereyağında |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.