|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
anlatım, fincanda, göğsü, tarifiresimli, tavuk |
![]() |
Fincanda Tavuk Göğsü Tarifi(Resimli Anlatım) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Fincanda Tavuk Göğsü Tarifi(Resimli Anlatım)![]() Malzemeler Bir kg sut Bir su bardagi un 200gr Bir su bardagi seker 200 gr 125 gr margarin yada tereyagi Damla sakizi Vanilya bir paket yeterince hindistan cevizimuz Hazirlanisı Tencerede yag eritilir un ilave edilir hafifce kokusu gidene kadar kavrulur ![]() Kavrulan unun uzerine sekersut eklenir koyulasincaya kadar karistirilarak pisirilir ![]() Muhallebi rondoya konur icine bir kasik yagvanilya eklenir sogutana kadar karistirilir ![]() ![]() Buz dolabinda soguyan tatlilar servis tabagina ters cevrilir hindistan cevizi ile suslenir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Alıntı |
![]() |
![]() |
|