![]() |
Fincanda Tavuk Göğsü Tarifi(Resimli Anlatım)
http://frmsinsi.net/images/forumsins...sinsi.net_.jpg Malzemeler Bir kg sut Bir su bardagi un 200gr Bir su bardagi seker 200 gr 125 gr margarin yada tereyagi Damla sakizi Vanilya bir paket yeterince hindistan cevizimuz Hazirlanisı Tencerede yag eritilir un ilave edilir hafifce kokusu gidene kadar kavrulur. Kavrulan unun uzerine sekersut eklenir koyulasincaya kadar karistirilarak pisirilir. Muhallebi rondoya konur icine bir kasik yagvanilya eklenir sogutana kadar karistirilir.Fincanlarin ici su ile islatilir az muhallebi dokulur uzerine iri dogranmis muz eklenir ve muhallebi ile doldurulur. Buz dolabinda soguyan tatlilar servis tabagina ters cevrilir hindistan cevizi ile suslenir. http://frmsinsi.net/images/forumsins...sinsi.net_.jpg http://frmsinsi.net/images/forumsins...sinsi.net_.jpg http://frmsinsi.net/images/forumsins...sinsi.net_.jpg http://frmsinsi.net/images/forumsins...sinsi.net_.jpg Alıntı |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.