Sigaraya Son Verin |
|
|
#1 |
|
Gözyaşı
|
Sigaraya Son VerinSigarayı bırakın ![]() Kendinizi sevmiyorsanız sizin için üzülecek sevdiklerinizi düşünün kendinizi öldürmeyin ![]() ![]() !
|
|
#2 |
|
KRDNZ
|
Cevap : Sigaraya Son VerinKesinlikle katılıyorum sigarayı bırakın, Kendinize ve sevdiklerinize zarar vermeyin ![]()
|
|
Cevap : Sigaraya Son Verin |
|
|
#3 |
|
bbk
|
Cevap : Sigaraya Son Verintamam ya bırakıcaz:)
|
|
#4 |
|
|
Cevap : Sigaraya Son Veringerçektende herkesi ilgilendiren bir konu sigarayı bırakın hayatın tadını çıkarın |
|
|
|
#5 |
|
[KAPLAN]
|
Cevap : Sigaraya Son VerinHer zamanki gibi yine güzel bir konuya değinmişsiniz Sevgili Gözyaşı Böylesine hatırlatmaların zaman zaman yapılması, umarım bağımlılarını sigara içmekten bir adım daha uzaklaştırıyordur
|
|
|
|
#6 |
|
djdem
|
Cevap : Sigaraya Son Verinçok güzel bir noktaya değinmişsin sevgili gözyaşı benim babamda sigara kulanıcısı ve bu durum gerçekten beni çok üzüyor kendiside bırakmak istiyo ama bunun için hiç bir çaba göstermiyor bende onun bu durumundan dolaya pasif içici oluyorum sanırım hem kendine hem etrafındakilere zarar veriyor ama engel olamıyorum bende
|
|
#7 |
|
acyesyehguunl
|
Cevap : Sigaraya Son Verinannem babam abim evdeki tek kullanmayan benim 3e1de gücüm yetmiyo ![]() anlatamıyorum zevkmiş yemek ardına içmek öyle zevkmi olurmuss![]() hesaba vurdugumuzda her sene bi arabamız oluyo onların sigara paralarıyla![]() güzel paylasımın için tesekkurler gözyasıı
|
|
|
|
#8 |
|
evrem88
|
Cevap : Sigaraya Son Verineğer anne baba olmadıysanız olmadan önce bırakılmalı kesnlkle ![]() ![]() çocuklarınız varsada daha fazla zarar vermemek için bırakılmalı![]() kendinizi düşünmüosanız sevdiklerinizi düşünün![]() ![]()
|
|
|
|