![]() |
Sigaraya Son Verin
Sigarayı bırakın..Kendinizi sevmiyorsanız sizin için üzülecek sevdiklerinizi düşünün
kendinizi öldürmeyin...! http://img310.imageshack.us/img310/3...gara9yt9rd.jpg |
Cevap : Sigaraya Son Verin
Kesinlikle katılıyorum sigarayı bırakın, Kendinize ve sevdiklerinize zarar vermeyin..
|
tamam ya bırakıcaz:)
|
gerçektende herkesi ilgilendiren bir konu sigarayı bırakın hayatın tadını çıkarın
|
Her zamanki gibi yine güzel bir konuya değinmişsiniz Sevgili Gözyaşı. Böylesine hatırlatmaların zaman zaman yapılması, umarım bağımlılarını sigara içmekten bir adım daha uzaklaştırıyordur.
|
çok güzel bir noktaya değinmişsin sevgili gözyaşı . benim babamda sigara kulanıcısı ve bu durum gerçekten beni çok üzüyor. kendiside bırakmak istiyo ama bunun için hiç bir çaba göstermiyor.bende onun bu durumundan dolaya pasif içici oluyorum sanırım. hem kendine hem etrafındakilere zarar veriyor ama engel olamıyorum bende
|
annem babam abim evdeki tek kullanmayan benim 3e1de gücüm yetmiyo..anlatamıyorum zevkmiş yemek ardına içmek öyle zevkmi olurmuss..hesaba vurdugumuzda her sene bi arabamız oluyo onların sigara paralarıyla..güzel paylasımın için tesekkurler gözyasıı
|
eğer anne baba olmadıysanız olmadan önce bırakılmalı kesnlkle...çocuklarınız varsada daha fazla zarar vermemek için bırakılmalı..kendinizi düşünmüosanız sevdiklerinizi düşünün...
|
|