![]() |
İstanbulda Bır Sabah Ve Kar |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İstanbulda Bır Sabah Ve KarAğaç dallarına karın yapışmasını beklemek ![]() ![]() ![]() Beyazda büyü yoktu aslında o sabah diğer sabahlar gibi ![]() ![]() ![]() Kırmızı yanaklı bir su kaplumbağası gibi titredim ürkek bakışlı bir çocuk ağacın altında ayaz vardı, bekledim sihri henüz yeni bahşedilmiş erimemiş ![]() ![]() ![]() Beyaz yüzlü ![]() ![]() ![]() Bilirsin beni… Çocukluktan beri hep beklediler, önce mışıl mışıl uyumamızı sonra da mutlu olmamızı ![]() biz mi? biz aslında yıllarca uyumadık ![]() Hep düş kurduk ![]() ![]() ![]() Düşlerimizde yutkunduk ![]() ![]() ![]() Sarıldık bir çift nakışa yıldızları gökyüzüne tutturduk gökyüzünün haberi bile olmadı ![]() Ona da yutturduk ![]() ![]() ![]() Değiştik ![]() ![]() ![]() Biz o zamanlar da değişirdik mevsimlerle sadece ![]() ![]() ![]() Bir sonbahar bir kış olurduk ![]() ![]() ![]() Bir duvar köşesinde ağlar savurmazdık yaşları ![]() o zamanlar ıslatmazdı da zaten şimdiki gibi biz sevgiliye değil sadece yağmura alınırdık ![]() ![]() ![]() Ne bir gören olurdu sevdayı ne de duyan ![]() ![]() ![]() Ki saklamazdık ![]() biz koynumuzda bir ateş saklayıp ayazda hep donakalırdık ![]() ![]() ![]() Biz asla unutmadık ![]() ne zaman vapura binsem kar yağardı ne zaman Eminönü’nden Üsküdar’a geçsek uyuyakalırdım ![]() tam da kız kulesinin önünden geçerken ne zaman uykum kaçsa orada olurum hala orada çocukluğum ve ben ![]() ![]() ![]() Bir de o eldivenler üstüne annemin kokusu sinen ![]() ![]() ![]() Can çekişmesi gibi bir hücrenin ![]() ![]() ![]() Bir tutam kar kopardım az önce ![]() ![]() ![]() Elimin arasında can çekiştiğini gördüm ![]() ![]() ![]() Eridi ![]() ![]() ![]() Yok olmadı dönüştü, sadece ![]() ![]() ![]() ŞİMDİ BÜTÜN KARLAR ERİMEK ZORUNDA ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|