![]() |
Elif Battal 'İn Kaleminden ... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Elif Battal 'İn Kaleminden ...Aforozum Yarım Kalmış Aşkından Yana Çatlamış sesler biriktirdim nicedir içimde, Hepsi kırıldı bu gece ince ince ![]() ![]() ![]() Lal olmuş sorguların arkasında, Çığlıklar yeşerttim düşlerime ![]() Seyrü sefer eyledim, Kervanlar yürüdü benliğime ![]() ![]() ![]() Ey zemheri ayazı karayağızım! Almadan gitme demedim mi canımı? Şimdi bir künye gibidir Kolumda taşıdığım Adı sen, sureti ben olan Romatizmalı ayrılık ![]() ![]() ![]() Sen ki vuslatın sesiydin Tüm yanlış anlaşılmış şarkılarda Notaları vurgulu, Ritmi alabildiğine tutkulu ![]() ![]() ![]() Ya ne diye vurursun mabedimi Bu hain pusularda? Baksana hala benim gözlerim, Bulut'lu ve uykulu ![]() ![]() ![]() Eşkiyası olmuşsun yazgısız ömrümün ![]() ![]() ![]() Deşer durur ciğerimi militanist cürmün! Kutsayamadığım elebaşısın Aforozum yarım kalmış aşkından yana Sende verilir hükmüm ![]() ![]() ![]() Ben yine sana sürgün ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Elif Battal 'İn Kaleminden ...![]() Ah Etmiyorum Sevgilim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir sevda ağacı kurudu gönlümde, Senden arta kalanlarla ![]() ![]() ![]() Dökülen her bir yaprağım ömrümden gün çaldı yokluğunda Umudum kalmadı, Unutmak; duası kabul olamayan bir yemin Sende zorlama kendini ![]() ![]() ![]() Unutamazsın beni bilirim ![]() ![]() ![]() Her ayrılık saatinde bedenim kesilir taş, Gözlerimde donmuş akmayan iki damla yaş Uzatsan da ellerini tutamaz ki bu zavallı ayyaş Şarkılar mey olmuş yıldızlar da vefakar sırdaş ![]() ![]() ![]() Her gece gözlerinde uyur firari bakışlarım Kaçamak söylenen bir aşk sözcüğünden sonra ![]() ![]() ![]() Sanır mısın ki gücüme gider dilinden dökülmeyenler! Sarıldın ya sahilde vurulurken kadehler Bu bana bir ömür boyu yeter ![]() ![]() ![]() Bastığın her taşa beni soruyor muşsun Uçan kuştan medet umuyor muşsun Kendi kendine sitem edip ağlıyor muşsun Ah etmiyorum sevgilim Unutamazsın beni bilirim ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Elif Battal 'İn Kaleminden ...Bana Bilmediğim Birşey Söyle! Bildiklerimle Kuruyorum Tüm Cümlelerimi ![]() ![]() ![]() ’' Bu gece bir perim eksik, evham yapmıyorum…Biraz da senin ellerini öpecekmiş! Sonra yine bana dönecekmiş…’’ Dilek çaputlarımın arasında nefes alamayan ıhlamur ağacım, artık boy vermeye başladı ![]() ![]() ![]() Gelme zaten! Seni böyle daha çok özlüyorum ![]() ![]() Adı yok, başlangıcı yok, sonu yok… Toprak zemine yerleştirilmiş, müstakil bir masal benim ki! Satmıyorum, kiralamıyorum… İlanım da yok duyacağını sanmıyorum ![]() Bu aralar hava soğuk buralarda ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|