|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
4ulusal, başlamiştir, eğitim, ivulusal, kayitlari, mühendisliği, seminerleri, sempozyumu, yazilim |
![]() |
4.Ulusal Yazilim Mühendisliği Sempozyumu Eğitim Seminerleri Kayitlari Başlamiştir - İv.Ulusal Yazilim Mühendisliği Sempozyumu |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 4.Ulusal Yazilim Mühendisliği Sempozyumu Eğitim Seminerleri Kayitlari Başlamiştir - İv.Ulusal Yazilim Mühendisliği Sempozyumu4 ![]() ![]() 4 ![]() ![]() ![]() Bu sene Ulusal Yazılım Mühendisliği Sempozyumu UYMS?09, 8-10 Ekim 2009 tarihlerinde İstanbul?da Yıldız Teknik Üniversitesi, Elektrik-Elektronik Fakültesi, Bilgisayar Mühendisliği Bölümü ile Elektrik Mühendisleri Odası (EMO)-İstanbul Şubesi tarafından düzenlenecektir ![]() Sempozyum programı içerisinde iki Eğitim Semineri yer almaktadır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Eğitim seminerleri* 10 Ekim 2009 Cumartesi günü verilecektir ![]() Eğitim Seminerimiz ücretsiz olup, katılmayı düşündüğünüz semineri* ekteki formu doldurarak uyms09@emo ![]() ![]() ![]() EĞİTİM SEMİNERİ KAYIT FORMU İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ (33(12 ![]() ![]() Tüm Sempozyum Haberleri 12 ![]() ![]() ![]() Son Bir Ayda En Çok Okunan Sempozyum Haberleri Ayrıntılı bilgi için www ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|