![]() |
4.Ulusal Yazilim Mühendisliği Sempozyumu Eğitim Seminerleri Kayitlari Başlamiştir - İv.Ulusal Yazilim Mühendisliği Sempozyumu
4.ULUSAL YAZILIM MÜHENDİSLİĞİ SEMPOZYUMU EĞİTİM SEMİNERLERİ KAYITLARI BAŞLAMIŞTIR - IV.ULUSAL YAZILIM MÜHENDİSLİĞİ SEMPOZYUMU 4.Ulusal Yazılım Mühendisliği Sempozyumu Eğitim Seminerleri kayıtları 12 Ağustos 2009 Çarşamba günü başlamıştır.Sempozyum programı içerisinde iki Eğitim Semineri yer almaktadır. Bu sene Ulusal Yazılım Mühendisliği Sempozyumu UYMS?09, 8-10 Ekim 2009 tarihlerinde İstanbul?da Yıldız Teknik Üniversitesi, Elektrik-Elektronik Fakültesi, Bilgisayar Mühendisliği Bölümü ile Elektrik Mühendisleri Odası (EMO)-İstanbul Şubesi tarafından düzenlenecektir. Sempozyum programı içerisinde iki Eğitim Semineri yer almaktadır. Gerekli bilgilere* www.uyms.org.tr adresinden ulaşabilirsiniz. Eğitim seminerleri* 10 Ekim 2009 Cumartesi günü verilecektir. Eğitim Seminerimiz ücretsiz olup, katılmayı düşündüğünüz semineri* ekteki formu doldurarak uyms09@emo.org.tr* adresine 18 Eylül 2009 tarihine kadar göndermeniz önemle rica olunur. EĞİTİM SEMİNERİ KAYIT FORMU İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ (33(12.08.2009 16:34:48) Tüm Sempozyum Haberleri 12.08.2009 16:35:22 Son Bir Ayda En Çok Okunan Sempozyum Haberleri Ayrıntılı bilgi için www.emo.org.tr |