![]() |
Ben Deli Değilim!!!! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ben Deli Değilim!!!!hayatımı ben mi seçtim sence? sen kimsin? yada ne bileyim, bak yine dedim; bilmiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gizlice sevmeden, mektuplardan şiirlerden tanıdığım insan mısın sen? Yoksa rüyalarımda öldürdüğüm, okuduğum, beynimde her gece yaşadığım o hastalıklı yarım mı? Şimdiye kadar her falcının bana biçtiği çift kişilikli kılıfını üçe dörde katladım bu günlerde ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Düşün bakalım şimdi ![]() ![]() Cevaplamanı istiyorum bütün bu soruları? Tek misin? Bu yazıyı okuyan tek insan sen misin? Yada bunları düşünen tek insan ben mi? Sanırım ben tek olmadığıma eminim ![]() ![]() ![]() Peki bunlar iki yüzlülük değil mi? Arkadaşınla konuşurken, onun yapmaması gereken şeyleri yaptığını öğrenirken onun suratına haykırabiliyor musun bunları? Sevgilinden sıkılınca anlatabiliyor musun ona derdini? Sıkıntıdan patlarken, yalnızlıktan ölmek üzereyken sevmediğin biriyle karşılaşırsan onun kollarına atlayıp ağlayabiliyor musun? Yoksa sırf onu sevmediğin için iyiymiş gibi davranıp bir an önce ondan kurtulmaya mı çalışıyorsun? İnsanlar senin için kullanılacak birer malzeme değil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ben artık bunu anlatmak istiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sen beni görebiliyor musun? Ne rengim sence? Neler düşünüyorum seni görünce? Sana söylediklerimin ne kadarı doğru? Sen bana söylediklerinin yüzde yüz doğru olduğuna inanıyor musun? Eminim inanıyorsun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sen kimsin? Dedim ya bu yazıyı okuyanlardan yalnızca biri ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aynaya bakınca kendini mi görüyorsun? Sen misin o? Emin misin o olduğuna? Sabah kalktığında aynaya bakan sen mi çıkıyor dışarıya? Taramıyor musun saçlarını? Birini etkilemek, hiç olmazsa kendine güzel görünmek için üzerini değiştirmiyor musun? kendine güzel görünmek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Beni tanıyorsun değil mi? Ya deyse okuyor olmazdın bu yazıyı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() biliyor musun ben değilim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Daha ne kadar yaşarım sence ?? Dayanırmıyım sanıyorsun ? |
![]() |
![]() |
![]() |
Ben Deli Değilim!!!! |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ben Deli Değilim!!!!Gece ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ya da göğüs kafesini parçalayıp kalbini avucunun arasına alabilir mi? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Boş,kirli ve iğrenç ![]() ![]() ![]() Elimde duran kalbi sıktıça içinden simsiyah bişey akıyo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İçimden geçen elimde duran kalbi yiyip öğütmek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Elde,kıyıda köşede kalmış yalan sevgiler gerçek diye yutturulmaya çalışıyo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu kadar soru cümlesi olan yazı mı olurmuş hiç? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tek bir beyaz karga vardı yanımda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bırakın beni ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Ben Deli Değilim!!!! |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ben Deli Değilim!!!!Orjinal Mesaj Sahibi saydam ![]() hayatımı ben mi seçtim sence? sen kimsin? yada ne bileyim, bak yine dedim; bilmiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gizlice sevmeden, mektuplardan şiirlerden tanıdığım insan mısın sen? Yoksa rüyalarımda öldürdüğüm, okuduğum, beynimde her gece yaşadığım o hastalıklı yarım mı? Şimdiye kadar her falcının bana biçtiği çift kişilikli kılıfını üçe dörde katladım bu günlerde ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Düşün bakalım şimdi ![]() ![]() Cevaplamanı istiyorum bütün bu soruları? Tek misin? Bu yazıyı okuyan tek insan sen misin? Yada bunları düşünen tek insan ben mi? Sanırım ben tek olmadığıma eminim ![]() ![]() ![]() Peki bunlar iki yüzlülük değil mi? Arkadaşınla konuşurken, onun yapmaması gereken şeyleri yaptığını öğrenirken onun suratına haykırabiliyor musun bunları? Sevgilinden sıkılınca anlatabiliyor musun ona derdini? Sıkıntıdan patlarken, yalnızlıktan ölmek üzereyken sevmediğin biriyle karşılaşırsan onun kollarına atlayıp ağlayabiliyor musun? Yoksa sırf onu sevmediğin için iyiymiş gibi davranıp bir an önce ondan kurtulmaya mı çalışıyorsun? İnsanlar senin için kullanılacak birer malzeme değil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ben artık bunu anlatmak istiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sen beni görebiliyor musun? Ne rengim sence? Neler düşünüyorum seni görünce? Sana söylediklerimin ne kadarı doğru? Sen bana söylediklerinin yüzde yüz doğru olduğuna inanıyor musun? Eminim inanıyorsun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sen kimsin? Dedim ya bu yazıyı okuyanlardan yalnızca biri ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aynaya bakınca kendini mi görüyorsun? Sen misin o? Emin misin o olduğuna? Sabah kalktığında aynaya bakan sen mi çıkıyor dışarıya? Taramıyor musun saçlarını? Birini etkilemek, hiç olmazsa kendine güzel görünmek için üzerini değiştirmiyor musun? kendine güzel görünmek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Beni tanıyorsun değil mi? Ya deyse okuyor olmazdın bu yazıyı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() biliyor musun ben değilim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Daha ne kadar yaşarım sence ?? Dayanırmıyım sanıyorsun ? Kankam yukarıdaki yazılanları yazıya döken o yüreği ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|