Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Nesil Bilinçlendirme Kampı - Gizli Tehlikeler & Tehditler > Protesto Ediyorum !...

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
çok, komşularımın, silahı, varmış

Komşularımın Ne Çok Silahı Varmış!

Eski 06-30-2008   #1
dejavu2009

Komşularımın Ne Çok Silahı Varmış!

alıntı bir yazı

"Baran Deniz" <denizbarandeniz@gmailcom>

Bu yazıyı son derece "kısık" bir sesle yazıyorum Hani ne olur ne olmaz klavye tuşlarının sesi komşularımdan birini rahatsız eder, onları sinirlendiririm, sonra al başına belayı

Dün geceden beri komşularıma, kendi binamız ve yakındaki sakinlerine, sokaktakilere, yakın sokaklarda oturan diğer semttaşlarıma saygıda en ufak bir kusur etmiyorum

Her birine onları sinirlendirmeyecek derecede bir tebessüm takıp suratıma, yerlere kadar eğilerek tüm saygımı gösteriyorum

Karşı komşum, düğün değil seyran değil, müzik setinin sesini sonuna kadar açmış Ankara havası dinliyor Dinlesin efendim, en doğal hakkı

Üst komşum çarşaflarını yıkayıp asmış, boyu bizim balkonu geçiyor Sıcakta evde oturmak iyidir, şimdi balkona çıkıp da ne yapacağız, Allah'ın günü bitmedi ya başka bir gün otururuz balkonda Üst komşunun çarşaflarını tedirgin etmeyelim

Oh ne güzel, bir komşumuzun misafirleri yanlış zile basmışlar Bu sayede de olsa kapıya çıkıp hiç tanımadığımız insanlara o saygı dolu tebessümümüzü gösterebiliyoruz

Ben bu kadar korkak değildim Hiç kimse benim için ödlek kelimesini kullanmayı aklının ucundan bile geçirmezdi Komşularımın hoşgörüsüne sığınarak söylüyorum, meğer ben ne geçimsiz, ne kavgacı bir tipmişim Komşularım bunca zamandır bana nasıl katlanmış acaba

Evet ne diyordum, ben eskiden bu kadar ödlek biri değildim Ta ki dün geceye kadar Atv ekranından Rüştü'nün penaltıyı kurtarışından hemen sonra gerçekte komşularına karşı ne kadar saygıda kusur etmeyen bir insan olduğum kendiliğinden ortaya çıktı

Rüştü penaltıyı kurtardı, daha bizim futbolcular birbirine sarılmaya davranıyordu ki nasıl bir cephaneliğin ortasında yaşadığımız ortaya çıktı Mahallenin dört bir yanında mermiler taılmaya başladı Değişik sesler, değişik aralıklarla en az yarım saat sürdü silahların mermi kusması Tek tek atılan mermiler, otomatik silah sesleri, kulağımızın dibinde patlayan silahlar, biraz daha uzaktan gelen sesler

Öyle birkaç magandanın, bir kaç serserinin işi olsa neyse Seslerden anlaşıldığı kadarıyla milli zaferden sonra silaha sarılmayanları n sayısı oldukça azınlıktaydı Hani bir de silahı olup da olgunluk gösterip silaha sarılmayanları hesaba katarsak sanırım bütün komşularımın, bütün semttaşlarımın silahı var Hem de patlayınca fena halde korku salıyorlar

Bu yüzden karşılaştığım komşularımın, semttaşlarımın silahı olmayan birkaç garibandan biri olabilme ihtimaline kafayı yormuyorum Ne yapacaksın can tatlı, en iyisi saygıda kusur etmemek

İLGİNÇ BİR DİZİ;

http://www,dizimag,com/stephen-hawki...eady-dizi.html
Alıntı Yaparak Cevapla

Cevap : Komşularımın Ne Çok Silahı Varmış!

Eski 06-30-2008   #2
kezban

doğru vallahio maçta daha fatih hoca futbolcularıyla sarılmadan dışarda kurşun yağmuru yağmaya başlamıştıçok doğru bir yazı olmuşellerine sağlık

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-30-2008   #3
Equinox

İnanın çok güzel bir konuya değinmişsiniz bir maçtan sonra yada yeni yila falan girerken sanırsınız seferberlik başladı Biz hanecek evin orta yerinde sipere yatıyoruz öyle kutlamalara falan katılmak hak getire sesler kesilince önce hasar tespiti yakınımızda yaralı yada mazallah kayıp var mı? ardından haberlere yöneliyoruz yurt genelinde hasar tespiti

Bilmiyoruz arkadaşım sevinmeyi de üzülmeyi de bilmiyoruzTeşekkürler dejavu2009

Eski 06-30-2008   #4
dejavu2009

Alıntı:
kezban tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
doğru vallahio maçta daha fatih hoca futbolcularıyla sarılmadan dışarda kurşun yağmuru yağmaya başlamıştıçok doğru bir yazı olmuşellerine sağlık
Alıntı:
Equinox tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
İnanın çok güzel bir konuya değinmişsiniz bir maçtan sonra yada yeni yila falan girerken sanırsınız seferberlik başladı Biz hanecek evin orta yerinde sipere yatıyoruz öyle kutlamalara falan katılmak hak getire sesler kesilince önce hasar tespiti yakınımızda yaralı yada mazallah kayıp var mı? ardından haberlere yöneliyoruz yurt genelinde hasar tespiti

Bilmiyoruz arkadaşım sevinmeyi de üzülmeyi de bilmiyoruzTeşekkürler dejavu2009
rica ederim arkadaşlar Almanya maçının kazanılmasını öyle çok istiyordumki ama kutlamaları!!! düşündükçe kaybettiğimize hiç üzülmedim

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-30-2008   #5
jasmine

emeğine sağlık bütün arkadaşlarımızın dediklerine katılıyorum

Eski 07-01-2008   #6
dejavu2009

Alıntı:
jasmine tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
emeğine sağlık bütün arkadaşlarımızın dediklerine katılıyorum
teşekkür ederim
eğitime daha fazla önem vermemiz gerektiği ortaya çıkıyor

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-01-2008   #7
kutlubyr

Güzel bir konuya değinmişsin Bazen bu dünyada tesadüfen yaşadığımıza bile inanıyorum Sevinmeyi öğrenmemiz lazım
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-02-2008   #8
dejavu2009

Alıntı:
kutlubyr tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Güzel bir konuya değinmişsin Bazen bu dünyada tesadüfen yaşadığımıza bile inanıyorum Sevinmeyi öğrenmemiz lazım

kesinlikle haklısın sevinmeyi öğrenmek lazım

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 08-18-2008   #9
sudenaz

konu güzel yazıda gerekeni anlatmış bence böyle bir konuya değindiğiniz için tşk ederim
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com