![]() |
Komşularımın Ne Çok Silahı Varmış! |
![]() |
![]() |
#1 |
dejavu2009
|
![]() Komşularımın Ne Çok Silahı Varmış!alıntı bir yazı ![]() ![]() ![]() "Baran Deniz" <denizbarandeniz@gmail ![]() Bu yazıyı son derece "kısık" bir sesle yazıyorum ![]() ![]() Dün geceden beri komşularıma, kendi binamız ve yakındaki sakinlerine, sokaktakilere, yakın sokaklarda oturan diğer semttaşlarıma saygıda en ufak bir kusur etmiyorum ![]() Her birine onları sinirlendirmeyecek derecede bir tebessüm takıp suratıma, yerlere kadar eğilerek tüm saygımı gösteriyorum ![]() Karşı komşum, düğün değil seyran değil, müzik setinin sesini sonuna kadar açmış Ankara havası dinliyor ![]() ![]() Üst komşum çarşaflarını yıkayıp asmış, boyu bizim balkonu geçiyor ![]() ![]() ![]() Oh ne güzel, bir komşumuzun misafirleri yanlış zile basmışlar ![]() ![]() Ben bu kadar korkak değildim ![]() ![]() ![]() ![]() Evet ne diyordum, ben eskiden bu kadar ödlek biri değildim ![]() ![]() ![]() Rüştü penaltıyı kurtardı, daha bizim futbolcular birbirine sarılmaya davranıyordu ki nasıl bir cephaneliğin ortasında yaşadığımız ortaya çıktı ![]() ![]() ![]() ![]() Öyle birkaç magandanın, bir kaç serserinin işi olsa neyse ![]() ![]() ![]() ![]() Bu yüzden karşılaştığım komşularımın, semttaşlarımın silahı olmayan birkaç garibandan biri olabilme ihtimaline kafayı yormuyorum ![]() ![]()
![]() |
Cevap : Komşularımın Ne Çok Silahı Varmış! |
![]() |
![]() |
#2 |
kezban
|
![]() Cevap : Komşularımın Ne Çok Silahı Varmış!doğru vallahi ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Equinox
![]() |
![]() Cevap : Komşularımın Ne Çok Silahı Varmış!İnanın çok güzel bir konuya değinmişsiniz bir maçtan sonra yada yeni yila falan girerken sanırsınız seferberlik başladı ![]() ![]() ![]() Bilmiyoruz arkadaşım sevinmeyi de üzülmeyi de bilmiyoruz ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||
dejavu2009
|
![]() Cevap : Komşularımın Ne Çok Silahı Varmış!Alıntı:
Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
jasmine
|
![]() Cevap : Komşularımın Ne Çok Silahı Varmış!emeğine sağlık bütün arkadaşlarımızın dediklerine katılıyorum ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
dejavu2009
|
![]() Cevap : Komşularımın Ne Çok Silahı Varmış! |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
kutlubyr
|
![]() Cevap : Komşularımın Ne Çok Silahı Varmış!Güzel bir konuya değinmişsin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
dejavu2009
|
![]() Cevap : Komşularımın Ne Çok Silahı Varmış! |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]() Cevap : Komşularımın Ne Çok Silahı Varmış!konu güzel yazıda gerekeni anlatmış bence böyle bir konuya değindiğiniz için tşk ederim ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|