Padişah Msn Olayına Girerse.. |
|
|
#1 |
|
black__eyes
|
Padişah Msn Olayına Girerse..harem şimdi oturum açtı -Harem kişisine titreşim gönderdiniz -Buyrun padişah’ım? -slm nbr? -ii padişahım -u? -bende iiyim -cariyelerimin keyfi nasıl? -keyifteler hamdolsun -bir iki tane gönderir misin baş cariyem -tabii padişahım **durumunuz meşgul olarak ayarlandı** ********************************* haremdeki her cariyeye venedik’ten getirtilen laptopların dağıtılmasıyla vuku bulabilecek hadise -padişah efendimiz konuşmaya katıldı padişah: son gelenler kimler web camlarini açsınlar sofia: biz de sizi görebilecek miyiz haşmetbabları yoksa açmam cami padişah: ne haddine bre melun bu ne cüret -cellat konuşmaya katıldı -sofia konuşmadan ayrıldı ********************************* padişah: lan şeysu bak yeni fotoğraf gönderiyom kabul et şeyhülislam: padişahım ayıp oluyor ama göndermeyin artık böyle cariye fotoları padişah: konuşma lan tırt, kameranı açsana lan şeyhülislam: … ******************************** padişah: slm kanka naber vezir : iyidir be hacı nolsuun padişah: yeni cariyeler gelmiş gördün mü taş taş vezir : eheheheh padişah: beni çağırıyolar hareme kibs bys öptüüm vezir : beline kuvvet kanka ******************************* padişah: slm nbr tanışalım mı? maria: kimsin? padişah: padişah maria çevrimdışı görünüyor… padişah (ileti: hareme gittim -hemen dönecek-) ************************************** vezirevletlum sırplar elçimizin kafasını kesmişler,forward ettiler napalım? padişah:neymiş o,bi gönder bakalım -kafa_kesme jpg gönderildi- padişah:feyk ulan bu! vezir:ney haşmetlum? padişah:feyk ulan feyk,sahte yani bir daha beni böyle şey için meşgul etme vezir:hmm ok *********************************** –aşçıbaşı konuşmaya katıldı– padişah:aşçıbaşı akşama hünkâr beğendi yap da beğeneyim vezir:ehehehehe ilahi padişahım aşçıbaşı:ahahaha emredersünüz devletlum padişah:zorla gülmeyin lan! ![]() hadi ben kaçtım haa bu arada,vezir yonjada yorum yaz lan bana ********************************** *constantin konuşmaya katıldı cons - yüce padişah sarayda benim cep telefonu kalmış son anda,ben burdan çaldırıyorum sen bi bakıver bakalım mesaj neyin gelmişmi? Padişah- bre dürzü sen kimsin ki bana emir veriyorsun cons -ıııı şeyyy ![]() şu jestimi kabul ederseniz bi dostluk simgesi olarak![]() * arka plan paylaşılıyor =========istanbulsince1453 bmp gönderildi Padişah-3310 muydu senin telefon? ********************************* padişah- ulaa vezir nası açılıyo bu? vezir- verin mail adresinizi ve sifrenizi açıyıp efendim padişah- al bakalım vezir- (içinden) hahah yedi keriz gece yarısı: padişahın adresinden vezir- harem başı vezire en çıtırından üç beş hatun yolla harem başı- emredersiniz padişahım ![]() ![]() ![]()
|
|
Cevap : Padişah Msn Olayına Girerse.. |
|
|
#2 |
|
|
Cevap : Padişah Msn Olayına Girerse.. 25tşkler çok güzeldi ama saçma=)
|
|
|
|
#3 |
|
black__eyes
|
Cevap : Padişah Msn Olayına Girerse..zamanını ayırdıqın için tşklr (: |
|
|
|
#4 |
|
haticee
|
Cevap : Padişah Msn Olayına Girerse..tesekkrler cnm emeğine sağlık ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#5 |
|
black__eyes
|
Cevap : Padişah Msn Olayına Girerse..saol cnm bn tşk ederim (: |
|
|
|
#6 |
|
hey_crazygirl
|
Cevap : Padişah Msn Olayına Girerse..teşekkürler gzl bi paylasım emeğine sağlık :D
|
|
#7 |
|
o_direk
|
Cevap : Padişah Msn Olayına Girerse..çok güzelmş ya beğendm ![]() ğaylaşm için saol
|
|
|
|
#8 |
|
black__eyes
|
Cevap : Padişah Msn Olayına Girerse..bn tşk ederm ark lar ne demek (:
|
|
|
|
#9 |
|
dejavu2009
|
Cevap : Padişah Msn Olayına Girerse..teşekkürler bu güseldi ![]() ![]()
|
|
#10 |
|
black__eyes
|
Cevap : Padişah Msn Olayına Girerse.. bn tşk ederim
|
|
|
|