![]() |
Padişah Msn Olayına Girerse..
harem şimdi oturum açtı.
-Harem kişisine titreşim gönderdiniz. -Buyrun padişah’ım? -slm.nbr? -ii padişahım -u? -bende iiyim. -cariyelerimin keyfi nasıl? -keyifteler hamdolsun. -bir iki tane gönderir misin baş cariyem. -tabii padişahım. **durumunuz meşgul olarak ayarlandı** ********************************* haremdeki her cariyeye venedik’ten getirtilen laptopların dağıtılmasıyla vuku bulabilecek hadise. -padişah efendimiz konuşmaya katıldı. padişah: son gelenler kimler web camlarini açsınlar sofia: biz de sizi görebilecek miyiz haşmetbabları yoksa açmam cami padişah: ne haddine bre melun bu ne cüret. -cellat konuşmaya katıldı -sofia konuşmadan ayrıldı ********************************* padişah: lan şeysu bak yeni fotoğraf gönderiyom kabul et şeyhülislam: padişahım ayıp oluyor ama göndermeyin artık böyle cariye fotoları padişah: konuşma lan tırt, kameranı açsana lan şeyhülislam: … ******************************** padişah: slm kanka naber vezir : iyidir be hacı nolsuun padişah: yeni cariyeler gelmiş gördün mü taş taş vezir : eheheheh padişah: beni çağırıyolar hareme kibs bys öptüüm vezir : beline kuvvet kanka ******************************* padişah: slm nbr tanışalım mı? maria: kimsin? padişah: padişah maria çevrimdışı görünüyor… padişah (ileti: hareme gittim -hemen dönecek-) ************************************** vezirevletlum sırplar elçimizin kafasını kesmişler,forward ettiler napalım? padişah:neymiş o,bi gönder bakalım. -kafa_kesme.jpg gönderildi- padişah:feyk ulan bu!. vezir:ney haşmetlum? padişah:feyk ulan feyk,sahte yani.bir daha beni böyle şey için meşgul etme. vezir:hmm ok. *********************************** –aşçıbaşı konuşmaya katıldı– padişah:aşçıbaşı akşama hünkâr beğendi yap da beğeneyim. vezir:ehehehehe ilahi padişahım. aşçıbaşı:ahahaha emredersünüz devletlum. padişah:zorla gülmeyin lan!.. hadi ben kaçtım. haa bu arada,vezir yonjada yorum yaz lan bana. ********************************** *constantin konuşmaya katıldı cons - yüce padişah sarayda benim cep telefonu kalmış son anda,ben burdan çaldırıyorum sen bi bakıver bakalım mesaj neyin gelmişmi? Padişah- bre dürzü sen kimsin ki bana emir veriyorsun. cons -ıııı şeyyy.. şu jestimi kabul ederseniz bi dostluk simgesi olarak.. * arka plan paylaşılıyor =========istanbulsince1453.bmp gönderildi Padişah-3310 muydu senin telefon? ********************************* padişah- ulaa vezir nası açılıyo bu? vezir- verin mail adresinizi ve sifrenizi açıyıp efendim. padişah- al bakalım. vezir- (içinden) hahah yedi keriz. gece yarısı: padişahın adresinden vezir- harem başı vezire en çıtırından üç beş hatun yolla. harem başı- emredersiniz padişahım..http://v.netlogstatic.com/v2.05/475/...es/biggrin.gifhttp://v.netlogstatic.com/v2.05/475/...es/biggrin.gif |
Cevap : Padişah Msn Olayına Girerse..
:24:25tşkler çok güzeldi ama saçma=)
|
zamanını ayırdıqın için tşklr (:
|
tesekkrler cnm emeğine sağlık....
|
saol cnm bn tşk ederim (:
|