Deprem Diaologları Acayip Güzel:)))) |
|
|
#1 |
|
tatia27
|
Deprem Diaologları Acayip Güzel:))))* Bizim ev kayalarin üzerindeymis Yetkililer, bisey olmaz demisler, bizim dayiogluna ![]() ![]() * Japonlar deprem olacagini biliyormus ama Bogaz Köprüsü yikilsin da yeniden yapalim diye seslerini çikarmamislar ![]() ![]() Eltim söyledi![]() ![]() * Türkiye'deki binalarin % 90'i fay hatti üzerindeymis Kaynima karakoldan söylemisler * Benim amcaoglunun Kandilli Rasathanesi'nde çalisan bir yakini söylemis Yarin 7 8 siddetinde bir deprem olacakmis * Hani köpekler önceden haber veriyordu Benim köpek deprem boyunca uyudu be abi ![]() ![]() * Simdi Avcilar'a git 500 milyon liraya ev alirsin ![]() ![]() Benim yegen 1 milyara 3 tane apartman satin almis ![]() ![]() * Bizim müteahhite sorduk "Abi Istanbul'da bütün evler yikilir bir sizinki ayakta kalir" dedi ![]() ![]() * Ben deprem oldugunun farkina bile varmadim abi ![]() ![]() Bi de uyandim her yer ana baba günü ![]() ![]() * Benim dayioglu söyledi Kandilli'dekiler bile Istanbul'u terk etmisler 8 3 siddetinde bir deprem bekleniyormus * M Ö 7000 yilinda Türkiye'de 9 siddetinde bir deprem olmus Bu yil da aynisi olacakmis ![]() ![]() Dayioglunun karisi bankada çalisiyor O söylemis![]() ![]() * Kayseri'de bir hamal varmis Depremi saatine kadar bilmis Ertesi gün NASA'dan gelip götürmüsler adami Teyzemin oglu görmüs![]() ![]() * Sevgili seyirciler simdi de deprem bölgesinden 17 yasindaki Didem'in dramini ekrana getirmek istiyoruz ![]() ![]() * Valla borcum borç ama biliyorsun deprem dolayisiyla elimiz sikisik güzel kardesim * O aksam içimde bir sikinti vardi ![]() ![]() Hatta Nejat'a söyledim![]() ![]() Bir sey olacagi belliydi ![]() ![]() * Bence binasi yikilan bütün müteahhitleri toplayacaksin Taksim Meydani'nda asacaksin ![]() ![]() * Binalarin altinda aslinda 100 bin ölü daha varmis ama devlet sakliyormus ![]() ![]() Benim teyzeoglunun kocasi Nigde'de onbasi![]() ![]() Ona da Genelkurmay Baskani söylemis ![]() ![]() * Benim amcaoglu söyledi Kandilli Rasathanesi'ndeki aletleri bir gecede toplayip Antalya'ya götürmüsler 9 4 siddetinde bir deprem olacakmis![]() ![]() Istanbul yerle bir abi ![]() ![]() * Izmit Körfezi'ndeki su sicakligi 120 dereceye çikmis abi ![]() ![]() Altindaki yanardag patlayacakmis Kim mi söyledi![]() ![]() Benim halaoglu elbet![]() ![]() Gani Müjde sarsastic
|
#2 |
|
*KeDi KeSeN*
|
* Hani köpekler önceden haber veriyordu Benim köpek deprem boyunca uyudu be abi ![]() ![]() :D:d kedidir o kedi sen onu bi ara bana goster temelli uyumasına yardımcı olm :D:d :D |
|
|
|