![]() |
Deprem Diaologları Acayip Güzel:))))
* Bizim ev kayalarin üzerindeymis. Yetkililer, bisey olmaz demisler,
bizim dayiogluna... * Japonlar deprem olacagini biliyormus ama Bogaz Köprüsü yikilsin da yeniden yapalim diye seslerini çikarmamislar... Eltim söyledi... * Türkiye'deki binalarin % 90'i fay hatti üzerindeymis. Kaynima karakoldan söylemisler. * Benim amcaoglunun Kandilli Rasathanesi'nde çalisan bir yakini söylemis. Yarin 7.8 siddetinde bir deprem olacakmis. * Hani köpekler önceden haber veriyordu. Benim köpek deprem boyunca uyudu be abi... * Simdi Avcilar'a git 500 milyon liraya ev alirsin... Benim yegen 1 milyara 3 tane apartman satin almis... * Bizim müteahhite sorduk. "Abi Istanbul'da bütün evler yikilir bir sizinki ayakta kalir" dedi... * Ben deprem oldugunun farkina bile varmadim abi... Bi de uyandim her yer ana baba günü... * Benim dayioglu söyledi. Kandilli'dekiler bile Istanbul'u terk etmisler. 8.3 siddetinde bir deprem bekleniyormus. * M.Ö. 7000 yilinda Türkiye'de 9 siddetinde bir deprem olmus. Bu yil da aynisi olacakmis... Dayioglunun karisi bankada çalisiyor. O söylemis... * Kayseri'de bir hamal varmis. Depremi saatine kadar bilmis. Ertesi gün NASA'dan gelip götürmüsler adami. Teyzemin oglu görmüs... * Sevgili seyirciler simdi de deprem bölgesinden 17 yasindaki Didem'in dramini ekrana getirmek istiyoruz... * Valla borcum borç ama biliyorsun deprem dolayisiyla elimiz sikisik güzel kardesim. * O aksam içimde bir sikinti vardi... Hatta Nejat'a söyledim... Bir sey olacagi belliydi... * Bence binasi yikilan bütün müteahhitleri toplayacaksin Taksim Meydani'nda asacaksin... * Binalarin altinda aslinda 100 bin ölü daha varmis ama devlet sakliyormus... Benim teyzeoglunun kocasi Nigde'de onbasi... Ona da Genelkurmay Baskani söylemis... * Benim amcaoglu söyledi Kandilli Rasathanesi'ndeki aletleri bir gecede toplayip Antalya'ya götürmüsler. 9.4 siddetinde bir deprem olacakmis... Istanbul yerle bir abi... * Izmit Körfezi'ndeki su sicakligi 120 dereceye çikmis abi... Altindaki yanardag patlayacakmis. Kim mi söyledi... Benim halaoglu elbet... Gani Müjde sarsastic |
* Hani köpekler önceden haber veriyordu. Benim köpek deprem boyunca
uyudu be abi... :D:d kedidir o kedi sen onu bi ara bana goster temelli uyumasına yardımcı olm :D:d :D |