Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > ForumSinsi Ansiklopedisi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
demonlar, hakkında, sorum

Demonlar Hakkında Bir Kaç Sorum

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ben ve arkadaşım bu konularla sürekli ilgileniyoruz okuyoruz çiziyoruz ama denemiyoruz çünkü en doğru bilgiyle yapmak istiyoruzÇoğu zamanda vaktimiz olmuyor kafamızdaki sorular şöyle

1-Demon çağırırken yuvarlak daire koruyucu tılsım vb Birşey kullanılmalımı ?

2-Demonların çağırılma tarihleri olduğunu öğrendim bir demonu tarihinde olmadan çağırırsam ne olur?

3-Doğum günümün olduğu tarih teki demonu çağırırsam bir artısı olurmu?

4-Demonlarla dost olunurmu? dost olursak bize birşeyler öğretebilirmi ?

5-Demonların soyu tam olarak nereye dayanıyor ?

6-Bi insan demonla dost olabiliyorsa ömrü boyunca sadece 1 demonla mı dost olabilir?

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 08-20-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

korokors Nickli Üyeden Alıntı

Ben ve arkadaşım bu konularla sürekli ilgileniyoruz okuyoruz çiziyoruz ama denemiyoruz çünkü en doğru bilgiyle yapmak istiyoruzÇoğu zamanda vaktimiz olmuyor kafamızdaki sorular şöyle

1-Demon çağırırken yuvarlak daire koruyucu tılsım vb Birşey kullanılmalımı ?

2-Demonların çağırılma tarihleri olduğunu öğrendim bir demonu tarihinde olmadan çağırırsam ne olur?

3-Doğum günümün olduğu tarih teki demonu çağırırsam bir artısı olurmu?

4-Demonlarla dost olunurmu? dost olursak bize birşeyler öğretebilirmi ?

5-Demonların soyu tam olarak nereye dayanıyor ?

6-Bi insan demonla dost olabiliyorsa ömrü boyunca sadece 1 demonla mı dost olabilir?

1 Kullanmak zorundasın , özellikle kendini çember içine almak zorundasın
2O üst kademedekiler için olabilir , ama sıkıntı olmaz sanıyorum Yine de daha da araştır
3Belki olabilir , ama türüne bağlı bazı demonlar yardımseverdir , bazılarıda vahşidir Yanlış demona gelirsen vay haline
4Dost olunabileceğini sanmıyorum , hepsi kurnaz enerjini sömürürler Satanistler gibi çağırırsanız , belki olunur ama dediğim gibi sürekli ayinler, birşeyler vermeniz gerekir 10 verir 100 götürür Ruhu satma olayı da var o zaten başta kaybedilir
5Demonların soyu ateşten diye biliyorum , yani cinlerden olduğunu sanıyorum
6 Öyle olması tavsiye ediliyor Bende bir kaç yerde öyle şeyler duydum Adolf Hitlerinde bir tane demona danıştığı söyleniyor İsmini burada veremem ama öyleymiş

İyi Forumlar

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com