![]() |
Demonlar Hakkında Bir Kaç Sorum |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Demonlar Hakkında Bir Kaç SorumBen ve arkadaşım bu konularla sürekli ilgileniyoruz okuyoruz çiziyoruz ama denemiyoruz çünkü en doğru bilgiyle yapmak istiyoruz ![]() 1-Demon çağırırken yuvarlak daire koruyucu tılsım vb ![]() 2-Demonların çağırılma tarihleri olduğunu öğrendim bir demonu tarihinde olmadan çağırırsam ne olur? 3-Doğum günümün olduğu tarih teki demonu çağırırsam bir artısı olurmu? 4-Demonlarla dost olunurmu? dost olursak bize birşeyler öğretebilirmi ? 5-Demonların soyu tam olarak nereye dayanıyor ? 6-Bi insan demonla dost olabiliyorsa ömrü boyunca sadece 1 demonla mı dost olabilir? |
![]() |
![]() |
![]() |
Demonlar Hakkında Bir Kaç Sorum |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Demonlar Hakkında Bir Kaç Sorumkorokors Nickli Üyeden Alıntı Ben ve arkadaşım bu konularla sürekli ilgileniyoruz okuyoruz çiziyoruz ama denemiyoruz çünkü en doğru bilgiyle yapmak istiyoruz ![]() 1-Demon çağırırken yuvarlak daire koruyucu tılsım vb ![]() 2-Demonların çağırılma tarihleri olduğunu öğrendim bir demonu tarihinde olmadan çağırırsam ne olur? 3-Doğum günümün olduğu tarih teki demonu çağırırsam bir artısı olurmu? 4-Demonlarla dost olunurmu? dost olursak bize birşeyler öğretebilirmi ? 5-Demonların soyu tam olarak nereye dayanıyor ? 6-Bi insan demonla dost olabiliyorsa ömrü boyunca sadece 1 demonla mı dost olabilir? 1 ![]() ![]() 2 ![]() ![]() ![]() 3 ![]() ![]() ![]() ![]() 4 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 5 ![]() ![]() 6 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İyi Forumlar |
![]() |
![]() |
|