![]() |
Demonlar Hakkında Bir Kaç Sorum
Ben ve arkadaşım bu konularla sürekli ilgileniyoruz okuyoruz çiziyoruz ama denemiyoruz çünkü en doğru bilgiyle yapmak istiyoruz.Çoğu zamanda vaktimiz olmuyor kafamızdaki sorular şöyle 1-Demon çağırırken yuvarlak daire koruyucu tılsım vb. Birşey kullanılmalımı ? 2-Demonların çağırılma tarihleri olduğunu öğrendim bir demonu tarihinde olmadan çağırırsam ne olur? 3-Doğum günümün olduğu tarih teki demonu çağırırsam bir artısı olurmu? 4-Demonlarla dost olunurmu? dost olursak bize birşeyler öğretebilirmi ? 5-Demonların soyu tam olarak nereye dayanıyor ? 6-Bi insan demonla dost olabiliyorsa ömrü boyunca sadece 1 demonla mı dost olabilir? |
Demonlar Hakkında Bir Kaç Sorum
korokors Nickli Üyeden Alıntı Ben ve arkadaşım bu konularla sürekli ilgileniyoruz okuyoruz çiziyoruz ama denemiyoruz çünkü en doğru bilgiyle yapmak istiyoruz.Çoğu zamanda vaktimiz olmuyor kafamızdaki sorular şöyle 1-Demon çağırırken yuvarlak daire koruyucu tılsım vb. Birşey kullanılmalımı ? 2-Demonların çağırılma tarihleri olduğunu öğrendim bir demonu tarihinde olmadan çağırırsam ne olur? 3-Doğum günümün olduğu tarih teki demonu çağırırsam bir artısı olurmu? 4-Demonlarla dost olunurmu? dost olursak bize birşeyler öğretebilirmi ? 5-Demonların soyu tam olarak nereye dayanıyor ? 6-Bi insan demonla dost olabiliyorsa ömrü boyunca sadece 1 demonla mı dost olabilir? 1. Kullanmak zorundasın , özellikle kendini çember içine almak zorundasın . 2.O üst kademedekiler için olabilir , ama sıkıntı olmaz sanıyorum . Yine de daha da araştır. 3.Belki olabilir , ama türüne bağlı. bazı demonlar yardımseverdir , bazılarıda vahşidir. Yanlış demona gelirsen vay haline . 4.Dost olunabileceğini sanmıyorum , hepsi kurnaz enerjini sömürürler ... Satanistler gibi çağırırsanız , belki olunur ama dediğim gibi sürekli ayinler, birşeyler vermeniz gerekir 10 verir 100 götürür . Ruhu satma olayı da var o zaten başta kaybedilir . 5.Demonların soyu ateşten diye biliyorum , yani cinlerden olduğunu sanıyorum . 6. Öyle olması tavsiye ediliyor . Bende bir kaç yerde öyle şeyler duydum . Adolf Hitlerinde bir tane demona danıştığı söyleniyor. İsmini burada veremem ama öyleymiş . İyi Forumlar |