Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > ForumSinsi Ansiklopedisi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
astral, çıkış, denenmiştir, rem, sırasında, uykusu

Rem Uykusu Sırasında Astral Çıkış (Denenmiştir)

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Rem Uykusu Sırasında Astral Çıkış (Denenmiştir)

REM Nedir ?
Rapid Eye Moment
Hızlı göz hareketi (Rapid eye movement; REM) (HGH), uykunun rüya görülen kısmıdır Adını, bu esnada gözlerin hızlı hızlı hareket etmesinden alır
Uyku 5 evreden oluşmuştur Bu evreler şu şekilde sınıflandırılabılır REM evreleri ve N-REM evreleri, yani hızlı göz hareketinin olduğu evre ile olmadığı evreler REM esnasında beynin çalışması uyanıkkenki çalışmasına benzer olduğu için bu evre çok önemlidir Bir teoriye göre hatırlama-anımsayabilme olgusu REM uykusu esnasında gerçekleşir
(Vikipedi)
Hatırlama-anımsayabilme olgusu ?
Teknik Ana Felsefini OluştururTeknigin Ana Amaçı Hatırlamadır
Ben Rüyadan Sonra Astral Çıkacagım
Ben Rüyamda Astralı Hatırlacagım
Aklıma Astal Yapmak Gelecek
Neden Dogrudan Teknikleri Kulamıyoruz ?
1Heycanlı
2Sabır İster
3Korkutucu Olabilir
4Düşünceler Hakim Olamazsınız
Dogrudan Teknikle ile Dolaylı Teknik Arasındaki Fark Nedir?
Arasındaki Fark Telkin Bilimiyle Açıklanır Dogrudan: Astral Teknikler Bedensel Ayrışma Hayal Edilir
Dolaylı: Sözlü Telkin Edilir

Rüyamda Aklıma AP Fikri Geldi ve Astral Çıktım Deneyimi?
Telkin Edilmene Gerek Yoktur Eger Kafana Takarsan ve İnanırsan Tassuvur Edersen(Hayal Etmek)
Aklına Gelir
Teknik Ne kadar Etkili ?
Siz İstemesiz Bile Çıkarsınız Bende 1 ve 2Nisanda Oldu İstemedim Ama Çıktım
Telkin Çalışmaları-Çıkış Kapasını Açma
1Gevşemeniz Lazım Göz Kapakları Süsleri Denilen Çeşitli Şekiller Görmeniz Lazım Noktalar Spiraller Vbs
2Telkin İşi :Ben Rüyadan Sonra Astral Çıkacagım
Ben Rüyamda Astralı Hatırlacagım
Aklıma Astal Yapmak Gelecek
Varlık Görürmüyüm ?
04Nisan İtibariyle Hiçbir Şekilde varlık görmedim 6deneyimdirİnsan GörebilirsinizBilinçAltında Nasıl Tassavur ederseniz (hayal ederseniz o çıkar karşınıza)
Duygularım ve Hislerim Varmı?
Hayır Uçarken Bile
Hızlı Teknik : Sabaha Karşı UyanıpTelkinle ve Uykuya DalDışardasın

Başarılar GokhanSamed

Dikkat: Çıkış Esnasında Faz Degişimi Olur Ürkütücü Olabilir
Titreme ve Sesler Duyulabilir(Kesin) Aklınıza Birşey Getirmenizde Herşey Boşa Gider (Çıkıyorum Bile Dahil)

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com