|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
astral, çıkış, denenmiştir, rem, sırasında, uykusu |
![]() |
Rem Uykusu Sırasında Astral Çıkış (Denenmiştir) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Rem Uykusu Sırasında Astral Çıkış (Denenmiştir)REM Nedir ? Rapid Eye Moment Hızlı göz hareketi (Rapid eye movement; REM) (HGH), uykunun rüya görülen kısmıdır ![]() ![]() Uyku 5 evreden oluşmuştur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (Vikipedi) Hatırlama-anımsayabilme olgusu ? Teknik Ana Felsefini Oluşturur ![]() ![]() Ben Rüyadan Sonra Astral Çıkacagım Ben Rüyamda Astralı Hatırlacagım Aklıma Astal Yapmak Gelecek Neden Dogrudan Teknikleri Kulamıyoruz ? 1 ![]() 2 ![]() 3 ![]() 4 ![]() ![]() Dogrudan Teknikle ile Dolaylı Teknik Arasındaki Fark Nedir? Arasındaki Fark Telkin Bilimiyle Açıklanır ![]() ![]() Dolaylı: Sözlü Telkin Edilir ![]() Rüyamda Aklıma AP Fikri Geldi ve Astral Çıktım Deneyimi? Telkin Edilmene Gerek Yoktur ![]() ![]() Aklına Gelir ![]() Teknik Ne kadar Etkili ? Siz İstemesiz Bile Çıkarsınız ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Telkin Çalışmaları-Çıkış Kapasını Açma ![]() 1 ![]() ![]() ![]() 2 ![]() Ben Rüyamda Astralı Hatırlacagım Aklıma Astal Yapmak Gelecek Varlık Görürmüyüm ? 04 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Duygularım ve Hislerim Varmı? Hayır Uçarken Bile Hızlı Teknik : Sabaha Karşı Uyanıp ![]() ![]() ![]() Başarılar ![]() ![]() Dikkat: Çıkış Esnasında Faz Degişimi Olur ![]() ![]() Titreme ve Sesler Duyulabilir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|