Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > ForumSinsi Ansiklopedisi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
çakra, dengeleme, olumlamalar

Çakra Dengeleme Ve Olumlamalar

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Çakra Dengeleme Ve Olumlamalar

Çakra Dengeleme ve Olumlamalar

1-6 Çakra (kök ve alın çakrası)
Dünyamda her şey iyi ve güzel İçimde ve dışımda uyum var

2-5 Çakra (hara ve boğaz çakrası)
Bedenimi ve kimliğimi sevgiyle kabul ediyorum Bu benim hayatım Tüm sınırlamalarımdan kurtuluyorum ve kendimi özgürce ifade ediyorum

3-4 Çakra (Solar pleksus ve kalp çakrası)Güvendeyim Emin ellerdeyim Kendimi bağışlıyorum Olduğum gibi kabul ediyorum Onaylıyorum, seviyorum ve tüm sevgimle özgür bırakıyorum

TAM UYGULAMADA

Alın Çakrası
İçimde ve çevremde uyum ve huzur var Her şey yolunda

Kulaklar
İçimdeki ve çevremdeki her şeyi sevgiyle dinliyorum ve olduğu gibi kabul ediyorum

Şakaklar
uyum ve huzur içindeyim

Gözler
Çevremdeki ve içimdeki her şeyi olduğu gibi kabul ediyor ve herşeye sevginin gözleriyle bakıyorum

Boğaz çakrası
Tüm sınırlamalarımdan kurtuluyorum ve kendim olmakta özgürüm

Kalp çakrası
Kendimi olduğum gibi kabul ediyor,onaylıyorumVe tüm sevgimle bağışlıyorum

Solar plexus
Güvendeyim Emin ellerdeyim

2 Çakra(hara)
Kimliğimden hoşnutum Bedenimi sevgiyle kabul ediyorumHer deneyimden yalnızca iyilik ve yarar kazanıyorumTüm eski sorunlarımı kolayca çözümlüyorum

Kök çakrası
Dünyamda her şey iyi ve güzelYaşam benim için en iyi olanı bana veriyor

Dizler
ben esnek,akıcı,bağışlayıcı,anlayışlı,merham etli ve şefkatliyim Her şey yolunda

Ayaklar
Değişmeye hazırımEmin ellerdeyimHayatın akışına güveniyorumKolaylıkla ve güvenle ilerliyorum

Bu olumlamaları her uygulamada derin nefes alıp 3er kez tekrarlarsanız çok faydalı

nhl35

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com