![]() |
Çakra Dengeleme Ve Olumlamalar |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çakra Dengeleme Ve OlumlamalarÇakra Dengeleme ve Olumlamalar 1-6 ![]() Dünyamda her şey iyi ve güzel ![]() ![]() 2-5 ![]() Bedenimi ve kimliğimi sevgiyle kabul ediyorum ![]() ![]() ![]() 3-4 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() TAM UYGULAMADA Alın Çakrası İçimde ve çevremde uyum ve huzur var ![]() Kulaklar İçimdeki ve çevremdeki her şeyi sevgiyle dinliyorum ve olduğu gibi kabul ediyorum ![]() Şakaklar uyum ve huzur içindeyim ![]() Gözler Çevremdeki ve içimdeki her şeyi olduğu gibi kabul ediyor ve herşeye sevginin gözleriyle bakıyorum ![]() Boğaz çakrası Tüm sınırlamalarımdan kurtuluyorum ve kendim olmakta özgürüm ![]() Kalp çakrası Kendimi olduğum gibi kabul ediyor,onaylıyorum ![]() ![]() Solar plexus Güvendeyim ![]() ![]() 2 ![]() Kimliğimden hoşnutum ![]() ![]() ![]() ![]() Kök çakrası Dünyamda her şey iyi ve güzel ![]() ![]() Dizler ben esnek,akıcı,bağışlayıcı,anlayışlı,merham etli ve şefkatliyim ![]() ![]() Ayaklar Değişmeye hazırım ![]() ![]() ![]() ![]() Bu olumlamaları her uygulamada derin nefes alıp 3er kez tekrarlarsanız çok faydalı nhl35 |
![]() |
![]() |
|