Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > ForumSinsi Ansiklopedisi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
banyodaki, kız, yabancı

Banyodaki Yabancı Kız

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Banyodaki Yabancı Kız

Başımızdan geçen ilginç bir olayı sizle paylaşmak istiyorum

Kız arkadaşımla,kuzenimin evde kalacakdık Ben kuzenimle aynı odada yatıyorum,diğer arkadaşımız yan odada tek başına kalıyor Gece yarısı 3 de beni kuzenim uyandırdı ve söyle bir muhabbet geçdi:

-Senin kız uyur gezermi oğlum?
Yoo,ne alakası var
-Banyoda aynanın karşısına geçmiş,elinde telefonla duruyor Saçları uzun değilmiydi? Kıvırcık şekilde
Neyse bide ben bakıyım

Sonra kalkıp banyoya gittim Kimse yokdu Diğer kız arkadaşım odasında yatıyordu,onla alakası yokdu Çünkü kız arkadaşımın saçları kısa Ama Kuzenimin banyoda gördüğü kızın saçları kıvırcık ve uzun

Kuzen;kızı o şekilde banyoda görüyor ama sadece sırtını görüyor Banyonun kapısında diye birden oradan uzaklaşıp mutfağın ışığını yakıyor(Mutfakla banyo karşı karşıya) Daha sonra mutfakda 1-2 dk oyalanıyor Yani o kişiyi benim kız arkadaşım sandığı için,gitmesini bekliyor Fakat;mutfakdan çıkarken halen o kız orda o şekilde duruyor Hatta elindeki telefonun mavi ışığını bile görüyor(Normalde telefon görmemiş İçeriyi çok hafif aydınlatan mavi ışık görmüş,Telefon ışığı olacabileceğini düşünüyor)

Olay bu şekilde Bu ne olabilir? Benim görüşüm uyku sersemi hayel görmüş olabilir fakat mutfakda oyalanıp aynı kişiyi tekrardan görmesi düşündürüyor İşin diğer bir ilginç tarafı ise şu şekilde gelişen diğer olaylar

Banyoda şimdiye kadar hiçbir şekilde sorun çıkarmayan Işık bozuldu Olaydan 1 hafta sonra oldu Yanıp sönüyordu,bizde değiştirmek zorunda kaldık
Banyodaki su ısıtma cihazı hem soğuk hemde sıcak akıtmaya başladıBirden sıcakken, soğumaya başlıyor Veya soğukken ısınıyor
Daha sonra klozetin su akıtması için basılan düğmesi bozuldu

İşin ilginç tarafı tamamen bir bozulma yok Yarım yamalak çalışmaya başlıyorlar

Yukarıdaki 3 olay, aynı anda gerçekleşdi Eve taşınalı 9 ay oldu ama daha önceden hiçbir şekilde sorun yokdu

Bilgisi olan arkadaşlar yazarsalar sevinirim Tüm ayrıntılarıyla anlatmaya çalışdım

Alıntı Yaparak Cevapla

Banyodaki Yabancı Kız

Eski 08-20-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Banyodaki Yabancı Kız

Bi Aralar Bende böyle bir şey ile karşılaşmıştım ama benim gördüğüm kişi siyahtı gözlerini görmüştüm gözleri kırmızıydı çok korkunçtu kuzenim ile ben aynı odada bilgisayar oynarken garip bi hissiyata kapılmıştık ve 2 mizde bilgisayara dalgınken kendi isteğimiz dışında arkamızı dönmüştük ve onu görmüştük tabi korkudan hemen ben yatağa saklanmıştım kuzenim bayılmıştı sabah olunca 1 kaç kişi haricinde hiç kimse bize inanmamıştı inanan kişilerin hepsi de İMAM'dı

Alıntı Yaparak Cevapla

Banyodaki Yabancı Kız

Eski 08-20-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

Banyodaki Yabancı Kız

ismailalifatih Nickli Üyeden Alıntı

Bi Aralar Bende böyle bir şey ile karşılaşmıştım ama benim gördüğüm kişi siyahtı gözlerini görmüştüm gözleri kırmızıydı çok korkunçtu kuzenim ile ben aynı odada bilgisayar oynarken garip bi hissiyata kapılmıştık ve 2 mizde bilgisayara dalgınken kendi isteğimiz dışında arkamızı dönmüştük ve onu görmüştük tabi korkudan hemen ben yatağa saklanmıştım kuzenim bayılmıştı sabah olunca 1 kaç kişi haricinde hiç kimse bize inanmamıştı inanan kişilerin hepsi de İMAM'dı

14 yaşındakiler buralara giremeseler iyi olur

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com