![]() |
Banyodaki Yabancı Kız |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Banyodaki Yabancı KızBaşımızdan geçen ilginç bir olayı sizle paylaşmak istiyorum ![]() Kız arkadaşımla,kuzenimin evde kalacakdık ![]() ![]() -Senin kız uyur gezermi oğlum? Yoo,ne alakası var ![]() -Banyoda aynanın karşısına geçmiş,elinde telefonla duruyor ![]() Neyse bide ben bakıyım ![]() Sonra kalkıp banyoya gittim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kuzen;kızı o şekilde banyoda görüyor ama sadece sırtını görüyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Olay bu şekilde ![]() ![]() ![]() Banyoda şimdiye kadar hiçbir şekilde sorun çıkarmayan Işık bozuldu ![]() ![]() ![]() Banyodaki su ısıtma cihazı hem soğuk hemde sıcak akıtmaya başladı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Daha sonra klozetin su akıtması için basılan düğmesi bozuldu ![]() İşin ilginç tarafı tamamen bir bozulma yok ![]() ![]() Yukarıdaki 3 olay, aynı anda gerçekleşdi ![]() ![]() Bilgisi olan arkadaşlar yazarsalar sevinirim ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Banyodaki Yabancı Kız |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Banyodaki Yabancı KızBi Aralar Bende böyle bir şey ile karşılaşmıştım ama benim gördüğüm kişi siyahtı gözlerini görmüştüm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Banyodaki Yabancı Kız |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Banyodaki Yabancı Kızismail ![]() ![]() Bi Aralar Bende böyle bir şey ile karşılaşmıştım ama benim gördüğüm kişi siyahtı gözlerini görmüştüm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 14 yaşındakiler buralara giremeseler iyi olur |
![]() |
![]() |
|