ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   ForumSinsi Ansiklopedisi (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=476)
-   -   Banyodaki Yabancı Kız (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=520927)

Prof. Dr. Sinsi 08-20-2012 11:42 PM

Banyodaki Yabancı Kız

Başımızdan geçen ilginç bir olayı sizle paylaşmak istiyorum.

Kız arkadaşımla,kuzenimin evde kalacakdık. Ben kuzenimle aynı odada yatıyorum,diğer arkadaşımız yan odada tek başına kalıyor. Gece yarısı 3 de beni kuzenim uyandırdı ve söyle bir muhabbet geçdi:

-Senin kız uyur gezermi oğlum?
Yoo,ne alakası var.
-Banyoda aynanın karşısına geçmiş,elinde telefonla duruyor. Saçları uzun değilmiydi? Kıvırcık şekilde
Neyse bide ben bakıyım.

Sonra kalkıp banyoya gittim. Kimse yokdu. Diğer kız arkadaşım odasında yatıyordu,onla alakası yokdu. Çünkü kız arkadaşımın saçları kısa. Ama Kuzenimin banyoda gördüğü kızın saçları kıvırcık ve uzun.

Kuzen;kızı o şekilde banyoda görüyor ama sadece sırtını görüyor. Banyonun kapısında diye birden oradan uzaklaşıp mutfağın ışığını yakıyor.(Mutfakla banyo karşı karşıya). Daha sonra mutfakda 1-2 dk oyalanıyor. Yani o kişiyi benim kız arkadaşım sandığı için,gitmesini bekliyor. Fakat;mutfakdan çıkarken halen o kız orda o şekilde duruyor. Hatta elindeki telefonun mavi ışığını bile görüyor.(Normalde telefon görmemiş. İçeriyi çok hafif aydınlatan mavi ışık görmüş,Telefon ışığı olacabileceğini düşünüyor.)

Olay bu şekilde. Bu ne olabilir? Benim görüşüm uyku sersemi hayel görmüş olabilir fakat mutfakda oyalanıp aynı kişiyi tekrardan görmesi düşündürüyor. İşin diğer bir ilginç tarafı ise şu şekilde gelişen diğer olaylar.

Banyoda şimdiye kadar hiçbir şekilde sorun çıkarmayan Işık bozuldu. Olaydan 1 hafta sonra oldu. Yanıp sönüyordu,bizde değiştirmek zorunda kaldık.
Banyodaki su ısıtma cihazı hem soğuk hemde sıcak akıtmaya başladı.Birden sıcakken, soğumaya başlıyor. Veya soğukken ısınıyor...
Daha sonra klozetin su akıtması için basılan düğmesi bozuldu.

İşin ilginç tarafı tamamen bir bozulma yok. Yarım yamalak çalışmaya başlıyorlar.

Yukarıdaki 3 olay, aynı anda gerçekleşdi. Eve taşınalı 9 ay oldu ama daha önceden hiçbir şekilde sorun yokdu.

Bilgisi olan arkadaşlar yazarsalar sevinirim. Tüm ayrıntılarıyla anlatmaya çalışdım.

Prof. Dr. Sinsi 08-20-2012 11:43 PM

Banyodaki Yabancı Kız

Bi Aralar Bende böyle bir şey ile karşılaşmıştım ama benim gördüğüm kişi siyahtı gözlerini görmüştüm .. gözleri kırmızıydı... çok korkunçtu kuzenim ile ben aynı odada bilgisayar oynarken garip bi hissiyata kapılmıştık ve 2 mizde bilgisayara dalgınken kendi isteğimiz dışında arkamızı dönmüştük ve onu görmüştük ... tabi korkudan hemen ben yatağa saklanmıştım... kuzenim bayılmıştı sabah olunca 1 kaç kişi haricinde hiç kimse bize inanmamıştı... inanan kişilerin hepsi de İMAM'dı .....

Prof. Dr. Sinsi 08-20-2012 11:43 PM

Banyodaki Yabancı Kız

ismail.ali.fatih Nickli Üyeden Alıntı

Bi Aralar Bende böyle bir şey ile karşılaşmıştım ama benim gördüğüm kişi siyahtı gözlerini görmüştüm .. gözleri kırmızıydı... çok korkunçtu kuzenim ile ben aynı odada bilgisayar oynarken garip bi hissiyata kapılmıştık ve 2 mizde bilgisayara dalgınken kendi isteğimiz dışında arkamızı dönmüştük ve onu görmüştük ... tabi korkudan hemen ben yatağa saklanmıştım... kuzenim bayılmıştı sabah olunca 1 kaç kişi haricinde hiç kimse bize inanmamıştı... inanan kişilerin hepsi de İMAM'dı .....

14 yaşındakiler buralara giremeseler iyi olur