![]() |
Kemal Reis İlköğretim Okulu Konak İzmir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kemal Reis İlköğretim Okulu Konak İzmirKemal Reis İlköğretim Okulu Hakkında - Kemal Reis İlköğretim Okulu Tanıtım - Kemal Reis İlköğretim Okulu Resimleri - Kemal Reis İlköğretim Okulu İletişim ![]() Kemal Reis İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz mahalle sakinlerinin teşebbüsü ile Özel İdare tarafından 1938 yılında bir lise binası temelleri üzerine inşa ettirilmiş ve ASANSÖR adı verilmiştir ![]() ![]() Okulumuzun adı okul idaresinin ve Okul Aile Birliği'nin başvurusu üzerine; 29 ![]() ![]() ![]() ![]() 70 yıllık bir dönemde okulumuzdan çeşitli meslek sahibi şahsiyetler yetişmiştir ![]() MİSYONUMUZ Bütün öğrencilerimizin bilgili ![]() doğrultusunda gelişen,kendine güvenen ve kendine güvenilen,çağdaş ATATÜRKÇÜ düşünceye sahip bireyler olması için varız ![]() VİZYONUMUZ Öğrencilerimizin gelecekte bilgilerle dolu ve insanca yaşamın özelliklerine sahip çağdaş, ATATÜRK ilke ve inkılaplarının korucusu ve savunucusu olsun ![]() Kemal Reis İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Konak Okulun Telefonu: (232) 250 80 95 Okulun Faksı: (232) 262 78 10 Okulun Adresi: Halil Rıfat Paşa Caddesi No:244 Okulun Web Adresi: www ![]() ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: 584316@meb ![]() ![]() Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Haritası Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Kemal Reis İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|