![]() |
Kemal Reis İlköğretim Okulu Konak İzmir
Kemal Reis İlköğretim Okulu Hakkında - Kemal Reis İlköğretim Okulu Tanıtım - Kemal Reis İlköğretim Okulu Resimleri - Kemal Reis İlköğretim Okulu İletişim
http://frmsinsi.net/images/forumsins...sinsi.net_.jpg Kemal Reis İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz mahalle sakinlerinin teşebbüsü ile Özel İdare tarafından 1938 yılında bir lise binası temelleri üzerine inşa ettirilmiş ve ASANSÖR adı verilmiştir.. Okulumuzun adı okul idaresinin ve Okul Aile Birliği'nin başvurusu üzerine; 29.01.1952 yılı Salı günü,denizcilik tarihimizde büyük kahramanlıklar göstermiş ve amiral olmuş olan KEMAL REİS adı verilmiştir.1990 yılından itibaren MLO okullar kapsamına girmiş ve bilgisayarlı öğretim yapmaktadır. 70 yıllık bir dönemde okulumuzdan çeşitli meslek sahibi şahsiyetler yetişmiştir. MİSYONUMUZ Bütün öğrencilerimizin bilgili. Yetenekleri doğrultusunda gelişen,kendine güvenen ve kendine güvenilen,çağdaş ATATÜRKÇÜ düşünceye sahip bireyler olması için varız. VİZYONUMUZ Öğrencilerimizin gelecekte bilgilerle dolu ve insanca yaşamın özelliklerine sahip çağdaş, ATATÜRK ilke ve inkılaplarının korucusu ve savunucusu olsun. Kemal Reis İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Konak Okulun Telefonu: (232) 250 80 95 Okulun Faksı: (232) 262 78 10 Okulun Adresi: Halil Rıfat Paşa Caddesi No:244 Okulun Web Adresi: www.kemalreis.meb.k12.tr Okulun E-Posta Adresi: 584316@meb.k12.tr Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Haritası Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Kemal Reis İlköğretim Okulu Resimleri : .biz - okulweb.meb.gov.tr - www.meb.gov.tr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |