|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
afyonkarahisar, attila, bilgileri, ilköğretim, merkez, okulu, osman |
![]() |
Osman Attila İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Afyonkarahisar |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Osman Attila İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez AfyonkarahisarOsman Attila İlköğretim Okulu Hakkında - Osman Attila İlköğretim Okulu Tanıtım - Osman Attila İlköğretim Okulu Resimleri - Osman Attila İlköğretim Okulu İletişim Osman Attila İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : 1994 yılında Fatih Mahallesinde yapımına başlanmış bir yıl gibi kısa bir zamanda okulun yapımı tamamlanmıştır ![]() ![]() Okulumuz dört katlı olup,14 derslik,2 idari oda,1 öğretmenler odası,1 rehberlik odası,1 atölye,1 laboratuvar,1 öğretmen dinlenme odası,1 çok amaçlı salonu,1 arşiv odası,1 spor odası ve 1 BT sınıfı bulunmaktadır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() OKULDA BULUNAN MEKANLAR İdare Odalar:Okulun giriş katında Müdür Yardımcısı odası,1 ![]() ![]() ![]() Kütüphane:Okulun 2 ![]() ![]() ![]() Laboratuar:4 adet geniş masa ve 20 sandalyeden oluşan ve fen dolabı,televizyon, cd, tepegöz , yazı tahtası ve projeksiyon makinesi gibi araç ve gereçlerle laboratuvar hizmet vermektedir ![]() Teknoloji ve Tasarım - Resim Atölyesi:Okulumuzun bodrum katında bulunmaktadır ![]() Spor Odası(Çok Amaçlı Salon): Okulumuzun bodrum katında bulunmaktadır ![]() ![]() BT Sınıfı:16 bilgisayar Büro:Yazışmaların, personelin tahakkuk, bordro,maaş işlemlerinin yapıldığı birimdir ![]() ![]() ![]() ![]() Öğretmen Çalışma Odaları:Okulun 1 ![]() ![]() ![]() Hizmetli Odası: Zemin katta bulunmaktadır ![]() Soyunma Odası: Bodrum katında bulunmaktadır ![]() Kalorifer Dairesi: Okulun bodrum katındır ![]() ![]() OKULUMUZ İÇİN YAPILAN ÇALIŞMALAR 1 ![]() ![]() ![]() ![]() 2 ![]() ![]() 3 ![]() ![]() 4 ![]() ![]() 5 ![]() ![]() 6 ![]() ![]() 7 ![]() ![]() ![]() 8 ![]() ![]() 10 ![]() ![]() 11 ![]() ![]() ![]() 12 ![]() ![]() 13 ![]() ![]() ![]() 14 ![]() ![]() 15 ![]() ![]() 16 ![]() ![]() OKULUN BAHÇE DÜZENİ Bahçe içerisinde yaklaşık olarak 300 metrekarelik kısmı çimlik ve ağaçlıktır ![]() ![]() ![]() ![]() VİZYONUMUZ Türkiye'yi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracak eğitim ve öğretim etkinliğinin bir parçası olarak hizmet yürüttüğümüz çevrede eğitim, bilim ve kültür merkezi olmak ![]() MİSYONUMUZ Okulumuz için belirlenmiş olan eğitim-öğretim programını çevre faktörlerinide dikkate alarak etkili ve verimli bir şekilde uygulamak, öğrencilerimizin kabiliyetlerine ihtiyaçlarına uygun bir eğitim hizmetini sunmak, öğrencilerimizin sosyal, kültürel ve ekonomik ihtiyaçlarını karşılayacak yeteneklerini geliştirmelerine ortam hazırlamak ve okulda öğrenmenin kalitesini artırmaktır ![]() AMACIMIZ - Öğrencilerimize Türk Milli Eğitiminin amaçları doğrultusunda eğitim ve öğretim vermek - Cumhuriyet'in hedeflerine gönülden bağlı, ülkesini ve milletini seven, kalkınmada teknolojiye öncelik veren, iyi yetişmiş, nitelikli, aydın fikirli, yapıcı ve yaratıcı bireyler yetiştirmek Osman Attila İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Merkez Okulun Telefonu: 272 ![]() Okulun Faksı: 272 ![]() Okulun Adresi: FATİH MAHALLESİ POSTA YOLU CADDESİ NO:30 Okulun Web Adresi: http://osmanattilaioo ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: 363542@meb ![]() ![]() ![]() Okulun Ulaşım Bilgileri: Şehir merkezinden 3 dakika aralıkla kalkan Fatih Mah ![]() ![]() ![]() Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Osman Attila İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|