Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
adıvar, bilgileri, edip, halide, ilköğretim, kocaeli, körfez, okulu

Halide Edip Adıvar İlköğretim Okulu Bilgileri Körfez Kocaeli

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Halide Edip Adıvar İlköğretim Okulu Bilgileri Körfez Kocaeli

Halide Edip Adıvar İlköğretim Okulu Hakkında - Halide Edip Adıvar İlköğretim Okulu Tanıtım - Halide Edip Adıvar İlköğretim Okulu Resimleri - Halide Edip Adıvar İlköğretim Okulu İletişim

Halide Edip Adıvar İlköğretim Okulu Kocaeli Körfez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Halide Edip Adıvar İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Halide Edip Adıvar İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Halide Edip Adıvar İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Halide Edip Adıvar İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz

Halide Edip Adıvar İlköğretim Okulu Tarihçesi:

12092001 tarihinde geçici kabul tarihinde tamamlanmış olup okulun açılış hazırlıkları için Tüpraş 50Yıl Lisesi Coğrafya Öğretmeni Mücahit Yerlikaya 17082001 tarihinde Müdür Vekili Olarak Görevlendirilmiştir2001-2002 Eğitim-Öğretim Yılında 510 Öğrenci ile eğitim-öğretime başlamıştır 10102001 tarih ve 29897 sayılı valilik oluru ile Halide Edip Adıvar İlköğretim Okulu adı verilmiştir

Okulumuzun 23 derslik,2 Fen laboratuarı,1Bilgisayar,1 Müzik, 1 İş-Teknik Atölyesi 1 Resim İş odası gibi bölümleri bulunmaktadırBahçede 1 Basketbol sahası yer almaktadırOkul Binası;bodrum,zemin kat,I,II,IIIKat olmak üzere beş kat inşa edilmiştir

Halide Edip Adıvar İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: HALİDE EDİP ADIVAR İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: Yavuz Selim Mah Çamlıtepe Yolu Üzeri Körfez Kocaeli
Telefon Numarası: 2625272911
Faks Numarası: 2625260247
E-mail Adresi:
Web Adresi: -

Halide Edip Adıvar İlköğretim Okulu Resimleri:

Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr

Okul hakkında daha fazla bilgi için:

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com