|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
adıvar, bilgileri, edip, halide, ilköğretim, kocaeli, körfez, okulu |
![]() |
Halide Edip Adıvar İlköğretim Okulu Bilgileri Körfez Kocaeli |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Halide Edip Adıvar İlköğretim Okulu Bilgileri Körfez KocaeliHalide Edip Adıvar İlköğretim Okulu Hakkında - Halide Edip Adıvar İlköğretim Okulu Tanıtım - Halide Edip Adıvar İlköğretim Okulu Resimleri - Halide Edip Adıvar İlköğretim Okulu İletişim Halide Edip Adıvar İlköğretim Okulu Kocaeli Körfez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Halide Edip Adıvar İlköğretim Okulu Tarihçesi: 12 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okulumuzun 23 derslik,2 Fen laboratuarı,1Bilgisayar,1 Müzik, 1 İş-Teknik Atölyesi 1 Resim İş odası gibi bölümleri bulunmaktadır ![]() ![]() ![]() ![]() Halide Edip Adıvar İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KOCAELİ / KÖRFEZ Adı: HALİDE EDİP ADIVAR İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Yavuz Selim Mah ![]() Telefon Numarası: 2625272911 Faks Numarası: 2625260247 E-mail Adresi: Web Adresi: - Halide Edip Adıvar İlköğretim Okulu Resimleri: ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okul hakkında daha fazla bilgi için: |
![]() |
![]() |
|