![]() |
Halide Edip Adıvar İlköğretim Okulu Bilgileri Körfez Kocaeli
Halide Edip Adıvar İlköğretim Okulu Hakkında - Halide Edip Adıvar İlköğretim Okulu Tanıtım - Halide Edip Adıvar İlköğretim Okulu Resimleri - Halide Edip Adıvar İlköğretim Okulu İletişim
Halide Edip Adıvar İlköğretim Okulu Kocaeli Körfez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur. Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Halide Edip Adıvar İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Halide Edip Adıvar İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Halide Edip Adıvar İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v.s. spor dallarındaki başarıları, Halide Edip Adıvar İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz. Halide Edip Adıvar İlköğretim Okulu Tarihçesi: 12.09.2001 tarihinde geçici kabul tarihinde tamamlanmış olup okulun açılış hazırlıkları için Tüpraş 50.Yıl Lisesi Coğrafya Öğretmeni Mücahit Yerlikaya 17.08.2001 tarihinde Müdür Vekili Olarak Görevlendirilmiştir.2001-2002 Eğitim-Öğretim Yılında 510 Öğrenci ile eğitim-öğretime başlamıştır. 10.10.2001 tarih ve 29897 sayılı valilik oluru ile Halide Edip Adıvar İlköğretim Okulu adı verilmiştir. Okulumuzun 23 derslik,2 Fen laboratuarı,1Bilgisayar,1 Müzik, 1 İş-Teknik Atölyesi 1 Resim İş odası gibi bölümleri bulunmaktadır.Bahçede 1 Basketbol sahası yer almaktadır.Okul Binası;bodrum,zemin kat,I,II,III.Kat olmak üzere beş kat inşa edilmiştir. Halide Edip Adıvar İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KOCAELİ / KÖRFEZ Adı: HALİDE EDİP ADIVAR İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Yavuz Selim Mah. Çamlıtepe Yolu Üzeri Körfez Kocaeli Telefon Numarası: 2625272911 Faks Numarası: 2625260247 E-mail Adresi: Web Adresi: - Halide Edip Adıvar İlköğretim Okulu Resimleri: http://frmsinsi.net/images/forumsins...sinsi.net_.jpg Kaynak : webrehberi.biz - okulweb.meb.gov.tr Okul hakkında daha fazla bilgi için: |