|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ağrı, aktepe, bölge, ilköğretim, okulu, patnos, yatılı |
![]() |
Patnos Aktepe Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Patnos Ağrı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Patnos Aktepe Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Patnos AğrıPatnos Aktepe Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Hakkında - Patnos Aktepe Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Tanıtım - Patnos Aktepe Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Resimleri - Patnos Aktepe Yatılı İlköğretim Bölge Okulu İletişim Bilgileri İlçemiz Patnos Aktepe Köyünde 1997 yılında yapımına başlanmış olup 2003-2004 Eğitim-Öğretim yılında “AKTEPE PANSİYONLU İLKÖĞRETİM OKULU” adı ile açılmıştır ![]() ![]() ![]() ![]() Okulumuz 12 derslikli 300 pansiyon kapasiteli olarak faaliyete girmiş olup daha sonra kapasite artırımına gidilerek 20 derslik ve 464 pansiyon kapasitesine ulaşmıştır ![]() ![]() ![]() Patnos Aktepe Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Ağrı Patnos İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AĞRI / PATNOS Adı: PATNOS AKTEPE YATILI İLKÖĞRETİM BÖLGE OKULU Adresi: Aktepe Bucaği Patnos/Ağri Telefon Numarası: 4726213367 E-mail Adresi :Bilgi Yok Web Adresi :http://okulweb ![]() ![]() ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
![]() |
![]() |
|