![]() |
Patnos Aktepe Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Patnos Ağrı
Patnos Aktepe Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Hakkında - Patnos Aktepe Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Tanıtım - Patnos Aktepe Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Resimleri - Patnos Aktepe Yatılı İlköğretim Bölge Okulu İletişim Bilgileri
İlçemiz Patnos Aktepe Köyünde 1997 yılında yapımına başlanmış olup 2003-2004 Eğitim-Öğretim yılında “AKTEPE PANSİYONLU İLKÖĞRETİM OKULU” adı ile açılmıştır. Okulun adı, 19.07.2006 tarih ve 11703 sayılı Makam onayı ile “AKTEPE YATILI İLKÖĞRETİM BÖLGE OKULU” olarak değiştirilmiştir. Okulumuz 12 derslikli 300 pansiyon kapasiteli olarak faaliyete girmiş olup daha sonra kapasite artırımına gidilerek 20 derslik ve 464 pansiyon kapasitesine ulaşmıştır. Okulumuz yatılı ve gundüzlü olarak eğitim öğretime devam etmektedir. Yatılı durumu karma öğrencidir. Patnos Aktepe Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Ağrı Patnos İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur. Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Patnos Aktepe Yatılı İlköğretim Bölge Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Patnos Aktepe Yatılı İlköğretim Bölge Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Patnos Aktepe Yatılı İlköğretim Bölge Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v.s. spor dallarındaki başarıları, Patnos Aktepe Yatılı İlköğretim Bölge Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz. Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AĞRI / PATNOS Adı: PATNOS AKTEPE YATILI İLKÖĞRETİM BÖLGE OKULU Adresi: Aktepe Bucaği Patnos/Ağri Telefon Numarası: 4726213367 E-mail Adresi :Bilgi Yok Web Adresi :http://okulweb.meb.gov.tr/04/06/965620/ Kaynak : webrehberi.biz - www.meb.gov.tr Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |