|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
akçaova, balıkesir, bilgileri, ilköğretim, manyas, okulu |
![]() |
Akçaova İlköğretim Okulu Bilgileri Manyas Balıkesir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Akçaova İlköğretim Okulu Bilgileri Manyas BalıkesirBalıkesir'deki İlköğretim Okulları Hakkında - Manyas'taki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Balıkesir'deki İlköğretim Okulları Tanıtımı - Akçaova İlköğretim Okulu Resimleri - Akçaova İlköğretim Okulu Hakkında Okulumuzun Tarihçesi Akçaova Köyünde 1940 yılında 3 sınıflı ilkokul açılmış ve iki yıl sonra öğretmensizlikten kapanmış okuldaki öğrencilerin bir kısmı Şevketiye İlkokuluna, bir kısmı Kocagöl İlkokuluna gitmiş, bir kısmı da hiçbir yere gitmeyip okulsuz kalmıştır ![]() 1946 yılında tüm işçiliği ve masrafları köylü tarafından karşılanan imece usulü ile 3 sınıflı bir okul yapılmış ve okulumuz tekrar açılmıştır ![]() Akçaova Köyünde 1979-1980 eğitim-öğretim yılında 1 sınıf olarak açılan AKÇAOVA ORTAOKULU önce köy tüzel kişiliğine ait bir binada eğitim öğretime başlamış bu okulun bütün malzeme ve edevatı köy halkı ve köy muhtarlığınca tedarik edilmiştir ![]() Köy tüzel kişiliğine ait bu binanın yetersiz kalması ezerine köy halkından hayırsever Abdullah KALTAKÇIOĞLU'nun bağışladığı 4450 m arsaya Devlet Millet işbirliği ile 5 sınıflı bir okul yapılmış ve 1987-1988 Eğitim-öğretim yılının 2 ![]() ![]() 18 ![]() ![]() ![]() ![]() Akçaova İlköğretim Okulu Balıkesir Manyas İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: BALIKESİR / MANYAS Adı: AKÇAOVA İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Akçaova Köyü Manyas Balıkesir Telefon Numarası: 2668176015 Faks Numarası: 2668176102 E-mail Adresi:679234@meb ![]() ![]() Web Adresi: BALIKESİR - MANYAS - Akçaova İlköğretim Okulu ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|