|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
eren, gümüşsu, hasan, ilköğretim, izmir, menderes, okulu |
![]() |
Gümüşsu Hasan Eren İlköğretim Okulu Menderes İzmir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gümüşsu Hasan Eren İlköğretim Okulu Menderes İzmirGümüşsu Hasan Eren İlköğretim Okulu Hakkında - Gümüşsu Hasan Eren İlköğretim Okulu Tanıtım - Gümüşsu Hasan Eren İlköğretim Okulu Resimleri - Gümüşsu Hasan Eren İlköğretim Okulu İletişim ![]() Gümüşsu Hasan Eren İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : 1967 yılında Hasan Eren tarafından bağışlanan arsa üzerine yapılan okul,4 Binadan oluşmaktadır ![]() ![]() ![]() 1 Müdür,1 Müdür Yardımcısı,1 Anasınıfı,2 Usta Öğretici(Anasınıfı),10 Branş,12 Sınıf,1 Memur,1 Sözleşmeli İşci(4 c) 17+3 Anasınıfı Şubesi+479+45=524 Gümüşsu Hasan Eren İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Menderes Okulun Telefonu: 232 7931141 Okulun Faksı: 232 7931157 Okulun Adresi: Fevzi çakmak mah ![]() Okulun Web Adresi: Okulun E-Posta Adresi: Okulun Müdürü: Levent KESKİNLER Okulun Ulaşım Bilgileri: İl Merkezine Uzaklığı : 45 km İlçe Merkezine Uzaklığı: 22 km Beldeye Menderes'ten ESHOT otobüsleri kalkmaktadır ![]() ![]() Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok 250-400 TL Gümüşsu Hasan Eren İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|