![]() |
Gümüşsu Hasan Eren İlköğretim Okulu Menderes İzmir
Gümüşsu Hasan Eren İlköğretim Okulu Hakkında - Gümüşsu Hasan Eren İlköğretim Okulu Tanıtım - Gümüşsu Hasan Eren İlköğretim Okulu Resimleri - Gümüşsu Hasan Eren İlköğretim Okulu İletişim
http://frmsinsi.net/images/forumsins...sinsi.net_.jpg Gümüşsu Hasan Eren İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : 1967 yılında Hasan Eren tarafından bağışlanan arsa üzerine yapılan okul,4 Binadan oluşmaktadır.2 tane lojmanı vardır. Şu anda 18 derslikli bina inşaatına başlandı. 1 Müdür,1 Müdür Yardımcısı,1 Anasınıfı,2 Usta Öğretici(Anasınıfı),10 Branş,12 Sınıf,1 Memur,1 Sözleşmeli İşci(4 c) 17+3 Anasınıfı Şubesi+479+45=524 Gümüşsu Hasan Eren İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Menderes Okulun Telefonu: 232 7931141 Okulun Faksı: 232 7931157 Okulun Adresi: Fevzi çakmak mah.İzmir caddesi no:182 Okulun Web Adresi: Okulun E-Posta Adresi: Okulun Müdürü: Levent KESKİNLER Okulun Ulaşım Bilgileri: İl Merkezine Uzaklığı : 45 km İlçe Merkezine Uzaklığı: 22 km Beldeye Menderes'ten ESHOT otobüsleri kalkmaktadır. Ayrıca otogardan da belde minibüsleri kalkmaktadır. Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok 250-400 TL Gümüşsu Hasan Eren İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberi.biz - okulweb.meb.gov.tr - www.meb.gov.tr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |