Güzelsu İlköğretim Okulu Gerger Adıyaman |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Güzelsu İlköğretim Okulu Gerger AdıyamanGüzelsu İlköğretim Okulu Hakkında - Güzelsu İlköğretim Okulu Tanıtım - Güzelsu İlköğretim Okulu Resimleri - Güzelsu İlköğretim Okulu İletişim Bilgileri Okulumuz 1953 yilinda kurulmus olup su anda 9 derslik 1 bilgisayar lab, 1 anasinifi binasý 27 ögretmen merkez köy dahil 14 köyden tasinan 750 ögrenci ile ikili ögretim olarak Egitim-ögretime devam etmektedir ![]() Köy merkez nüfusu 2500 kisi olup 192 haneden olusmaktadir ![]() Kahta- Siverek yolunu baglayan anayol köyümüzün içinden geçmektedir Bu sebeple köyümüze ulasim sikintisi yoktur Atatürk baraji üzerinde yer alan feribot iskelesi ayni yol üzerinde olup köyümüze 4 km dir Her 2 saatte bir köyümüzden hat arabalari geçmektedir![]() Güzelsu İlköğretim Okulu Adıyaman Gerger İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Güzelsu İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Güzelsu İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Güzelsu İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Güzelsu İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ADIYAMAN / GERGER Adı: GÜZELSU İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Güzelsu Köyü Gerger / Adiyaman Telefon Numarası: 4164352195 E-mail Adresi: Bilgi Yok Web Adresi: http://okulweb meb gov tr/02/04/333162/Kaynak : webrehberi biz - www meb gov trOkulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
|
|
|