|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
balıkesir, bilgileri, ilköğretimokulu, karapürçek, mesut, nayman, susurluk, şehit |
![]() |
Karapürçek Şehit Mesut Nayman İlköğretimokulu Bilgileri Susurluk Balıkesir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Karapürçek Şehit Mesut Nayman İlköğretimokulu Bilgileri Susurluk BalıkesirBalıkesir'deki İlköğretim Okulları Hakkında - Balıkesir Susurluk'taki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Karapürçek Şehit Mesut Nayman İlköğretimokulu Tanıtımı - Karapürçek Şehit Mesut Nayman İlköğretimokulu Resimleri - Karapürçek Şehit Mesut Nayman İlköğretimokulu Hakkında Karapürçek Şehit Mesut Nayman İlköğretimokulu Balıkesir Susurluk İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: BALIKESİR / SUSURLUK Adı: KARAPÜRÇEK ŞEHİT MESUT NAYMAN İLKÖĞRETİMOKULU Adresi: Karapürçek Kasabası Susurluk Balıkesir Telefon Numarası: 2668621018 Faks Numarası: 2668621018 E-mail Adresi: Bilgi Yok Web Adresi: BALIKESİR - SUSURLUK - Karapürçek Şehit Mesut Nayman İlköğ ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|