![]() |
Karapürçek Şehit Mesut Nayman İlköğretimokulu Bilgileri Susurluk Balıkesir
Balıkesir'deki İlköğretim Okulları Hakkında - Balıkesir Susurluk'taki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Karapürçek Şehit Mesut Nayman İlköğretimokulu Tanıtımı - Karapürçek Şehit Mesut Nayman İlköğretimokulu Resimleri - Karapürçek Şehit Mesut Nayman İlköğretimokulu Hakkında
Karapürçek Şehit Mesut Nayman İlköğretimokulu Balıkesir Susurluk İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur. Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Karapürçek Şehit Mesut Nayman İlköğretimokulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Karapürçek Şehit Mesut Nayman İlköğretimokulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Karapürçek Şehit Mesut Nayman İlköğretimokulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v.s. spor dallarındaki başarıları, Karapürçek Şehit Mesut Nayman İlköğretimokulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz. Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: BALIKESİR / SUSURLUK Adı: KARAPÜRÇEK ŞEHİT MESUT NAYMAN İLKÖĞRETİMOKULU Adresi: Karapürçek Kasabası Susurluk Balıkesir Telefon Numarası: 2668621018 Faks Numarası: 2668621018 E-mail Adresi: Bilgi Yok Web Adresi: BALIKESİR - SUSURLUK - Karapürçek Şehit Mesut Nayman İlköğ.Okulu Kaynak : webrehberi.biz - www.meb.gov.tr Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz. |