|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| afyonkarahisar, bilgileri, ilköğretim, karaaslan, merkez, okulu |
Karaaslan İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Afyonkarahisar |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Karaaslan İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez AfyonkarahisarKaraaslan İlköğretim Okulu Hakkında - Karaaslan İlköğretim Okulu Tanıtım - Karaaslan İlköğretim Okulu Resimleri - Karaaslan İlköğretim Okulu İletişim ![]() Karaaslan İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : MİSYONUMUZ : Biz, Karaaslan İlköğretim Okulu olarak; Atatürk ilkeleri ışığında, Milli Eğitimimizin temel amaçları doğrultusunda, bilimsel ve çağdaş eğitim-öğretim anlayışı ile, öğrencilerimizin bir üst öğrenime en iyi şekilde hazırlanması, milli ve manevi değerlerimizi bilen, çağdaş düşünen, aydın fikirli, ülkemiz için yararlı birer birey olarak yetişmeleri için varız ![]() VİZYONUMUZ : Biz, Karaaslan İlköğretim Okulu olarak istiyoruz ki, 1 Okulumuzda, öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin Herkes, (Öğretmen–Öğrenci–Yönetici– Veliler) insan yaşamının sürekli bir öğrenme – yenilenme ve gelişme süreci içinde geçtiğini bilsin![]() 2 Okulumuzda her veli, öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin Bizlere inansın, destek olsun![]() 3 Okulumuzda, hem öğretenler hem de öğrenenler birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişimine yardımcı olmanın önemine inansın![]() 4 Okulumuz yenilenerek gelişsin, çevresine destek ve öncü olsun![]() 5 Okul ortamında ve her yerde, herkes “kendisine yapılmasını istemediği bir şeyi başkasına yapmama” ilkesine uysun![]() 6 Bilgiye ulaşan, ulaştığı bilgileri kullanan, kullandığı bilgilerle yeni bilgiler üreten öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz olsun ve bunu çevrelerine yaysın![]() 7 8 sınıftan mezun öğrencilerimizin hepsi bir ortaöğretim kurumuna girsin, mezun olsun, yüksek öğrenimini tamamlayarak hayata atılsın ve başarılı olsun![]() İLKELERİMİZ : Biz, Karaaslan İlköğretim Okulu olarak; 1 Öğrencilerin öğrenmeyi öğrenmesi ilk önceliktir![]() 2 Öğrenciler bütün çalışmalarımızın odak noktasıdır ve amaçlarımıza temel oluşturur![]() 3 İyi bir eğitim öğrenciler arasındaki bütünleşme kadar çeşitliliği de gerektirir Öğrencilerimize bir birey olarak saygı duyar onları koruyup gözetiriz![]() 4 Biz, hepimiz öğrencilerin başarısını artırmak için karşılıklı olarak sorumluluk alır ve verimli bir şekilde çalışırız![]() 5 Bizim için “cezasız disiplin, çağdaş bir yaklaşımdır ” Disiplin, toplu yaşama kurallarına uyum, insana saygı ve başarının ilk basamağıdır![]() Karaaslan İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Merkez Okulun Telefonu: [0272] 249 40 31 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Karaaslan Köyü Okulun Web Adresi: http://karaaslanioo meb k12 tr/Okulun E-Posta Adresi: 438489@meb k12 trOkulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Karaaslan İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberi biz - okulweb meb gov tr - meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|