![]() |
Karaaslan İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Afyonkarahisar
Karaaslan İlköğretim Okulu Hakkında - Karaaslan İlköğretim Okulu Tanıtım - Karaaslan İlköğretim Okulu Resimleri - Karaaslan İlköğretim Okulu İletişim
http://frmsinsi.net/images/forumsins...sinsi.net_.jpg Karaaslan İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : MİSYONUMUZ : Biz, Karaaslan İlköğretim Okulu olarak; Atatürk ilkeleri ışığında, Milli Eğitimimizin temel amaçları doğrultusunda, bilimsel ve çağdaş eğitim-öğretim anlayışı ile, öğrencilerimizin bir üst öğrenime en iyi şekilde hazırlanması, milli ve manevi değerlerimizi bilen, çağdaş düşünen, aydın fikirli, ülkemiz için yararlı birer birey olarak yetişmeleri için varız. VİZYONUMUZ : Biz, Karaaslan İlköğretim Okulu olarak istiyoruz ki, 1. Okulumuzda, öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin. Herkes, (Öğretmen–Öğrenci–Yönetici– Veliler) insan yaşamının sürekli bir öğrenme – yenilenme ve gelişme süreci içinde geçtiğini bilsin. 2. Okulumuzda her veli, öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin. Bizlere inansın, destek olsun. 3. Okulumuzda, hem öğretenler hem de öğrenenler birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişimine yardımcı olmanın önemine inansın. 4. Okulumuz yenilenerek gelişsin, çevresine destek ve öncü olsun. 5. Okul ortamında ve her yerde, herkes “kendisine yapılmasını istemediği bir şeyi başkasına yapmama” ilkesine uysun. 6. Bilgiye ulaşan, ulaştığı bilgileri kullanan, kullandığı bilgilerle yeni bilgiler üreten öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz olsun ve bunu çevrelerine yaysın. 7. 8.sınıftan mezun öğrencilerimizin hepsi bir ortaöğretim kurumuna girsin, mezun olsun, yüksek öğrenimini tamamlayarak hayata atılsın ve başarılı olsun. İLKELERİMİZ : Biz, Karaaslan İlköğretim Okulu olarak; 1. Öğrencilerin öğrenmeyi öğrenmesi ilk önceliktir. 2. Öğrenciler bütün çalışmalarımızın odak noktasıdır ve amaçlarımıza temel oluşturur. 3. İyi bir eğitim öğrenciler arasındaki bütünleşme kadar çeşitliliği de gerektirir. Öğrencilerimize bir birey olarak saygı duyar onları koruyup gözetiriz. 4. Biz, hepimiz öğrencilerin başarısını artırmak için karşılıklı olarak sorumluluk alır ve verimli bir şekilde çalışırız. 5. Bizim için “cezasız disiplin, çağdaş bir yaklaşımdır.” Disiplin, toplu yaşama kurallarına uyum, insana saygı ve başarının ilk basamağıdır. Karaaslan İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Merkez Okulun Telefonu: [0272] 249 40 31 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Karaaslan Köyü Okulun Web Adresi: http://karaaslanioo.meb.k12.tr/ Okulun E-Posta Adresi: 438489@meb.k12.tr Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Karaaslan İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberi.biz - okulweb.meb.gov.tr - meb.gov.tr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |