|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
erdem, ilköğretim, irfan, izmir, menemen, okulu |
![]() |
İrfan Erdem İlköğretim Okulu Menemen İzmir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İrfan Erdem İlköğretim Okulu Menemen İzmirİrfan Erdem İlköğretim Okulu Hakkında - İrfan Erdem İlköğretim Okulu Tanıtım - İrfan Erdem İlköğretim Okulu Resimleri - İrfan Erdem İlköğretim Okulu İletişim ![]() İrfan Erdem İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuzun Vizyonu Çağdaş yeniliklere açık, üretim çeşitlerini artıran, üreten, ürettiklerini değerlendiren bireyler yetiştirmek ![]() Okulumuzun Misyonu Öğrencilerin Türk Milli Eğitiminin genel ve özel amaçları ve Milli Eğitim İlkelerine uygun olarak; gelişen teknolojiyi yakından izleyerek ve kültürümüzden gelen yöresel işlerin yaşatılmasını; iş ve hizmet sektörüne u ygun üretken bireyler haline gelmesini sağlamak İnandığımız İlkeler 1- Öğrencimize çağın gerektirdiği ekonomik, sayısal ve kültürel ihtiyaçlara cevap verecek tarzda bilgi ve beceri kazandırmak ![]() 2- Öğrencilerimizi girişimciliğe teşvik ederek üretken duruma getirmek ![]() 3- Öğrencilerimizi hizmet alanlarının ihtiyacına uygun meslek elemanları olarak yetiştirmek Amaçlarımız ve Stratejilerimiz 1- Öğrencilerimize Türk Milli Eğitiminin amaçları doğrultusunda eğitim ve öğretim vermek 2- Öğrencilerimize çağın ve teknolojinin getirdiklerini verebilmek 3- Öğrencilerin boş vakitlerini verimli bir biçimde değerlendirmelerini sağlamak ve bununla birlikte aile bütçelerine katkıda bulunmalarını sağlamak ![]() İrfan Erdem İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Menemen Okulun Telefonu: 232-8321945 Okulun Faksı: 232-8321945 Okulun Adresi: Okulun Web Adresi: www ![]() ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: Okulun Müdürü: Rafet AYDIN Okulun Ulaşım Bilgileri: İl Merkezine Uzaklık 44 km Metropol İçi / Dışı : Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok İrfan Erdem İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|