![]() |
İrfan Erdem İlköğretim Okulu Menemen İzmir
İrfan Erdem İlköğretim Okulu Hakkında - İrfan Erdem İlköğretim Okulu Tanıtım - İrfan Erdem İlköğretim Okulu Resimleri - İrfan Erdem İlköğretim Okulu İletişim
http://frmsinsi.net/images/forumsins...sinsi.net_.jpg İrfan Erdem İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuzun Vizyonu Çağdaş yeniliklere açık, üretim çeşitlerini artıran, üreten, ürettiklerini değerlendiren bireyler yetiştirmek. Okulumuzun Misyonu Öğrencilerin Türk Milli Eğitiminin genel ve özel amaçları ve Milli Eğitim İlkelerine uygun olarak; gelişen teknolojiyi yakından izleyerek ve kültürümüzden gelen yöresel işlerin yaşatılmasını; iş ve hizmet sektörüne u ygun üretken bireyler haline gelmesini sağlamak İnandığımız İlkeler 1- Öğrencimize çağın gerektirdiği ekonomik, sayısal ve kültürel ihtiyaçlara cevap verecek tarzda bilgi ve beceri kazandırmak. 2- Öğrencilerimizi girişimciliğe teşvik ederek üretken duruma getirmek. 3- Öğrencilerimizi hizmet alanlarının ihtiyacına uygun meslek elemanları olarak yetiştirmek Amaçlarımız ve Stratejilerimiz 1- Öğrencilerimize Türk Milli Eğitiminin amaçları doğrultusunda eğitim ve öğretim vermek 2- Öğrencilerimize çağın ve teknolojinin getirdiklerini verebilmek 3- Öğrencilerin boş vakitlerini verimli bir biçimde değerlendirmelerini sağlamak ve bununla birlikte aile bütçelerine katkıda bulunmalarını sağlamak. İrfan Erdem İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Menemen Okulun Telefonu: 232-8321945 Okulun Faksı: 232-8321945 Okulun Adresi: Okulun Web Adresi: www.irfanerdemioo.meb.k12.tr Okulun E-Posta Adresi: Okulun Müdürü: Rafet AYDIN Okulun Ulaşım Bilgileri: İl Merkezine Uzaklık 44 km Metropol İçi / Dışı : Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok İrfan Erdem İlköğretim Okulu Resimleri : http://frmsinsi.net/images/forumsins...sinsi.net_.jpg Kaynak : webrehberi.biz - okulweb.meb.gov.tr - www.meb.gov.tr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |